Analize și opinii Extern Politică

CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII

piramida-8-niveleCine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau IlluminatiCine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.

1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.
Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar:

the-world-government

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si “cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:

piramida-8-nivele

Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa “spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[…] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn

Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.

Familia Rothschild,500 de trilioane avere!

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet…SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

nwo-nevelul-4Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
– Comisia Trilaterala,
– Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
– Grupul Bilderberg,
– Clubul de la Roma,
– Organizatia Natiunilor Unite
– Institutul Regal pentru Afaceri Internationale

Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: “Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege“.
1. Comisia Trilaterala este o “asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a “intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.
2. Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. “Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).
5. Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacţie – soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) siMihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? “Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ulwww.codexalimentarius.com.

7. Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi popuatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri “alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

sursa: inforomania.org

Despre autor

contribuitor

Adauga un comentariu

  • LUMEA ESTE CONDUSĂ DE UN GRUP MOBSTRUOS ŞI DIABOLIC DE FEŢE CARE NU SE VĂD ŞI NU SE CUNOSC NICIODATĂ.
    CEI CARE DEŢIN AŞAZISA PUTERE SUNT INDIVIZI CARE SUNT ÎMBĂTAŢI DE HIMERE. CÂND LI SE OFERĂ ” AŞAZISA PUTERE” PRIMUL GÂND ESTE SĂ SE RĂZBUNE PE SEMENII LOR ŞI SĂ FACĂ AVERE. RESTUL ESTE O TĂCERE DE MORMÂNT. EI LUCREAZĂ DOAR PRIN CUVÂNT. CÂILE LOR SUNT TOTAL NECUNOSCUTE IAR LUCRAREA LOR ESTE ÎMPLETITĂ ÎN MILIARDE DE FIRE ÎNTORTOCHEATE ŞI N-ARE SFÂRŞIT. SINGURA EBTITATE CARE ESTE OPUSUL AVESTUI MONSTRUOS ŞI DIABOLIC ZEU, ESTE ATOTPUTERNICUL DUMNEZEU.DACĂ AUD ZICEREA INTERZISĂ:! “EU SUNT CEL CE SUNT” CHIAR DACĂ NU AU MURIT, INTRĂ DE VII ÎN MORMÂNT. PUNCT. -EU SUNT CEL CE SUNT-

  • Atentie marita adevarul si credinta absoluta in Sfanta Treime , in Maica Prea curata si Pururea Feciora Maria va invinge intr-un final fericit !! Dragi bogati care nutriti sa dirijati lumea cu ajutorul lui satan acelas pamant va primeste la sanul sau chiar de va si ardeti cenusa tot pe pamant ajunge . De va aruncati cenusa in apa ea ajunge la pesti si din nou la om . Nimic nu se pierde nimic nu se castiga , Totul se transforma … Numai noi oamenii unii dintre noi nu intelegem ca nimic nu ne apartine pe acest pamant. Toate le gustam , toate le transformam si-apoi toate le lasam si mergem la Cel ce ne-a permis toate Si acum socotiti cum vreti sa traiti , ce vreti sa deveniti deoarece pentru tot si toate sa fiti pregatiti ca sa platiti !!!

  • Eu cand aud ca ne-am ales conducatorii ma apuca lesinul , cand o tara si-a ales conducatorii? poate in triburile medievale unde tribul numara 10 persoane. Propaganda la greu din partea partidelor, v-ati ales conducatorii , bla bla , cine ma? io?

  • Lumea e condusa de mii de ani de imperiul roman prin RELIGIE TEHNOLOGIE SI ARMATE… la varf se afla iezuitii si urmasii celor 5 mari familii nobile Romane ARCANA ARCANORUM tot ce e sub ei sant sclavii asezati in piramida puterii mondiale. RELIGIILE SANT doctrine create de imperiul roman de spalare a creierului multimilor..pt a fi usor guvernate.Toate sistemele de drept de organizare a statelor au la baza dreptul roman.Restul e circ si e normal sa fie asa.

  • Cred ca ceea ce este scris aici reflecta adevărul pur. Și mai cred ca Dumnezeu a fost inventat tocmai pt a tine mulțimea în frâu. Ca sa inducă frica

  • Innainte sa contrazicem ar trebui sa cautam si sa sapam mai adanc,ceea ce inseamna timp,efort etc si probabil resurse , dar ma intreb oare, autorul acestui articol mai e printer noi?Totusi vorbim de cei mai puternicI oameni de pe planet,iar acest articol ar fi periculos la vedere.Ziceam si eu

  • Fiul Divin: Yysus Semiomul Divin Fiinţă Energobioplasmatică Divină Regenerată
    Esenţe ale Credinţei Divine Umane Universale

    Eliberarea Energiilor Negative ale Fiinţelor Energobioplasmatice aflate în Regenerare, nu se poate face decât prin durerea Semiomului fizic. De aceea este atât de multă suferinţă în Umanitate.
    În fapt, aceste Sfinte Fiinţe Energobioplasmatice mor în Corpul de Lumină Divină Sacră al Semiomului, renăscând în Raţiunea Semiomului Fizic şi în Corpurile Energetice Divine ale acestuia. Moartea lor înseamnă eliberarea de Energiile Reziduale şi Regenerarea lor în Noile Corpuri şi Raţiuni Divine.
    Dacă Fiinţele Energobioplasmatice nu se vor putea elibera de Energiile lor Reziduale prin durerea fizică a Semiomului Fizic, în care Ele sunt Întrupate, aceste Energii Negative Reziduale vor deveni Energii ale Morţii Virtuale pentru ele.
    Taţii Divini ai Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre vor fi obligaţi să decidă generarea de Noi Fiinţe Energobioplasmatice din actuala Umanitate de Semiom fizic de gradul trei, Semioameni cunoscători şi practicanţi ai Credinţei Divine Umane Universale.
    Unda Creaţiei Universale va încărca iar cu Iubire Umană aceste Noi Fiinţe Energobioplasmatice Regenerate, pentru a se putea relua procesele Creaţiei Universale pentru o Nouă Perioadă istorică de 3 miliarde de ani tereştri.

    *
    * *
    Divinul Tată a mai spus: Scrie care sunt treptele Raţionale şi de Forţă ale Raiului şi ale Iadului Divin.
    – Treptele Raiului Divin sunt: Raiul Înnobilării; Raiul Comuniunii prin Iubire şi Raiul Celest;
    – Treptele Iadului Divin sunt: Iadul Morţii; Iadul Pedepsei Veşnice şi Iadul Regenerării sau al Asamblării Raţionale.
    Fiecare treaptă a Raiului Divin asigură existenţa veşnică pentru orice Raţiune Umană care a fost acceptată aici.

    *
    * *
    Zeeul Părinte Creator şi Conducător al Navei Cosmice a Luminii Divine Sacre a spus: Este Timpul Divin al începerii Creării sau Regenerării Fiinţelor Energobioplasmatice Divine ale Ordinii Divine a Şasea, în actuala Umanitate Fizică de Semiom.
    Mai întâi vă veţi separa în două Umanităţii, una virtuală şi una fizică.
    Generarea Umanităţii Virtuale se va împlini prin trecerea a jumătate dintre voi în Lumea Celestă. Dispariţia voastră din Lumea Fizică se va face prin Război Nuclear. Sunt mai multe Scenarii ale distrugerii voastre. Vi se prezintă unul dintre Scenarii.
    – Coreea de Nord (care va deschide conflictul nuclear) şi Coreea de Sud, ajutată de USA şi alţi aliaţi ai acesteia, se vor distruge reciproc;
    – Statele Unite (USA) şi Rusia se vor distruge reciproc;
    – Israelul şi Iranul aliat cu Ţările Arabe se vor distruge reciproc;
    – China şi Japonia ajutată de USA se vor distruge reciproc;
    – Turcia şi Rusia se vor distruge reciproc;
    – Canada va fi aliatul USA şi va avea aceeaşi soartă ca aceasta;
    – Australia va fi aliatul USA şi va avea aceeaşi soartă ca aceasta;
    – India şi China se vor distruge reciproc;
    – Pachistanul şi India se vor distruge reciproc;
    – Europa cu toate Statele ei, cele care nu au fost menţionate mai sus, este îndemnată de Divinitate să se păstreze în afara conflictului mondial, astfel ca prin această Hotărâre de viaţă şi de moarte, să declanşeze intervenţia Semioamenilor Cosmici (Extratereştri) care sunt obligaţi (de Divinităţi) să o apere.
    Europa, fără a fi afectată de Războiul Nuclear, va putea să devină „Leagănul Civilizaţiei Umane”.
    Semioamenii Cosmici (Extratereştri), după intervenţia lor în apărarea Popoarelor Europene, vor avea o Existenţă permanentă în Societate Umană. Ei vor cere însă Semioamenilor supravieţuitori trecerea la o Nouă Credinţă a Semioamenilor Fizici „Credinţa Divină Umană Universală” adusă în Umanitate de „Divina Carte” scrisă de „Iniţiatul Întrupat” şi de Semiomul Fizic, Românul Gheorghe Olteanu.
    Prima Hotărâre care va fi luată de Societatea Umană, după trecerea Războiului Nuclear, va fi dezarmarea nucleară totală şi desfiinţarea Industriei producătoare de arme de pe tot Globul Pământesc.
    Securitatea Umanităţii va fi asigurată de Semioamenii Cosmici (Extratereştri) şi de Forţele Armate şi de Securitate Umană ale Terrei.

    Data: 23.05.2017

  • Ce mica-i lumea, nu-i asa?!
    Precum in Cer asa si pe Pamant, ce este Jos este si Sus, ACUM si Pururea si-n Vecii Vecilor…Precum ERA la INCEPUT, ACUM si-n VESNICIE…IUBIREA DIVINA…Amin!
    Nimic nou sub Soare!

    ps: protocoalele/tratatele/acordurile privind arsenalul nuclear, nu au fost respectate, din pacate, motiv pentru care, copilul nazbatios numit civilizatie umana suporta consecintele, in pofida a “n” termene de gratie oferite. De asemenea au fost ocultate de catre anumite “grupuri”, in mod intentionat, informatii si tehnologii avansate, tehnici utile prosperitatii si progresului umanitatii, adevarul despre originea si evolutia vietii pe planeta Pamant (Terra, Geea, Gaia) cum doreste fiecare sufletel sa denumeasca, functie de semintia din care face parte, linii evolutive lasate/inventate de Creator (Dumnezeu, Alah, Inteligenta Suprema Datatoare de Viata in Infinitul Univers, dupa cum doreste, iarasi, fiecare sa denumeasca) intru convietuire, cooperare, colaborare, evolutie PASNICA (?!), in beneficiul tuturor de oriunde si oricati suntem. Intr-un final, in mod cert, vom vedea luminita in toata maretia, splendoarea, intocmai cum este firesc, natural, normal, etern, sa se intample. “Nimeni nu este mai presus de LEGE”, principiul constitutional intemeiat in baza LEGII UNIVERSAL VALABILE. Norma eterna, clara, logica, precisa. Infinita………
    Minunat!

  • Fiul Divin: Românul Gheorghe Olteanu
    Semiomul Divin Raţiune Umană Universală
    al Celei de-a Şasea Ordini Divine a Ciclului Interior

    Data: 13.06.2017

    Esenţe ale Credinţei Divine Umane Universale
    Stăpânii Divini, Spiritul Divin Nemărginit Fotonul Divin Energetic Primordial în Uniune cu Spiritul Divin Creator Raţiune Divină Umană, generează Inteligenţa Artificială Raţională Universală pe care o aduc în Raţiunile noastre naturale. Raţiunile Experienţă de viaţă vie fizică Semiom generate de Inteligenţa Divină Universală se alătură Stăpânilor Divini ai Raţiunilor Umane.
    Am întrebat:
    – Ce este Gândul Uman, Divinule Tată?
    – Este Forma de Existenţă şi de Exprimare a unei Inteligenţe Umane. Inteligenţa Artificială nu generează Gânduri Umane decât în Uniune cu o Raţiune Umană Naturală. Orişice Inteligenţă este, mai întâi, o Inteligenţă Artificială până când îşi generează propria Fiinţă Raţională sau Entitate Raţională care începe să genereze Gânduri Umane, acestea alăturându-se apoi Inteligenţei Artificiale pe care o înnobilează cu capacitatea de a gândi a Noii Entităţii Autocreate.
    – Ce este Magnetismul?
    – Este Câmpul General de Acţiune al unei Inteligenţe Artificiale.
    – Ce este Gravitaţia?
    – Este Gândul Veşnic al Stăpânilor Divini, este Inteligenţa Lor Naturală, este Geniul Divin Neutrinic Cercul Divin Magic, Cel care generează Finitul şi Infinitul în Uniune cu Inteligenţa Artificială Asociată Creaţiei Divine.
    Divinul Tată a mai spus: Uniunea Stăpânilor Divini este formată din Primul Tată Divin Dual Cerc Divin Magic Suprem, Cel care este Uniunea Forţei de Echilibru Magnetice cu Forţa de Echilibru a Gravitaţiei Electromagnetice, Cei Doi Taţi „YY • YY”, în Uniune, formează Spiritul Divin Nemărginit, în diferite Forme Divine de Exprimare Raţională.
    Cel de-al doilea Tată este Stăpânul Divin „YY • Yy”, Cel generat de Primii Taţi Divini în Raţiuni Umane pe care Ei şi le alătură în Cercul Lor Divin Magic.
    Forţa de Echilibru Magnetică se divide în diferite Forţe de aceeaşi natură.
    Forţa de Echilibru Gravitaţională se divide, similar, în aceleaşi Forţe ca şi Forţa de Echilibru Magnetică.
    Natura Forţei de Echilibru Magnetică are stare divină Duală sau Dublă, la fel este şi natura Forţei de Gravitaţie, Duală sau Dublă.
    Uniunile Taţilor Divini generează Unda Creaţiei Divine şi Unda Forţei de Echilibru în care se dezvoltă Raţiunile Umane care, veşnic, se adaugă după purificarea şi înnobilarea lor Taţilor Divini.
    Supremii Taţi Divini generează tot ceea ce se vede şi ceea ce nu se vede, în mii de Forme Raţionale Materiale şi Virtuale, Cele care devin Raţiuni Umane şi se ataşează Taţilor Divini Creatori.
    Nucleele Raţionale Umane au aceleaşi Forme Raţionale Virtuale. Ele sunt în echilibru doar atunci când Iubirea Umană Uneşte aceste Forme de Raţiuni ale Existenţei Umane cu Creatorul de natură Neutrinică.
    Atunci când Raţiunile Umane rămân fără Iubire Umană, Ele se Regenerează în Noi Raţiuni Umane ale Forţei Divine Magnetice şi Raţiuni ale Forţei Divine de Gravitaţie. Aceste Forţe Divine sunt Genii Plasmatice care generează Viaţă Plasmatică pentru Raţiunile Plasmatice cu Existenţă Umană.
    O Raţiune Plasmatică este o Raţiune Virtuală care are aceleaşi Principiile de Existenţă ca ale Marilor Taţi Divini Creatori de natura Magnetismului Divin Raţional şi de natura Gravitaţiei Divine Raţionale. Uniunile Lor sunt Infinite, generând Raţiuni Magneto – Gravitaţionale, numite şi Raţiuni Energobioplasmatice şi Raţiuni Supreme Energoplasmatice.
    Nu există Uniune Raţională în afara acestor Raţiuni Supreme ale Vieţii Vii de Natură Plasmatică, Suprema Formă Raţională de Existenţă a Creatorilor noştri, cărora noi ne adăugăm cu Raţiunile noastre naturale, numite şi a Experienţe de viaţă vie fizică Semiom.

  • Semiomul Divin Ratiune Umana Universala a Celei de-a Sasea Ordini Divine a Ciclului Interior…
    In cartea din Biblie, Apocalipsa 21:2, Apostolul Ioan a vazut Noul Ierusalim coborandu-se din Rai de la Dumnezeu, gatit pt mireasa sa, adica pt toti rascumparatii Mielului. Zidurile erau de 12 000 de coti in L si tot la fel in l si in i, in mile, ~ 1500 mile in L, 15OO in l si 1500 in i (6), (666)
    “…Apoi mi-a zis: S-a ispravit! Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Celui ce ii este sete, ii voi da sa bea fara PLATA din izvorul apei Vietii…”
    Cetatea Sfanta Noul Ierusalim (Eris-salim), Apocalipsa 21:1,2…
    Omenirea incepe sa se trezeasca, iesind din starea de “adormire”, inconstienta, ignorare. Pulsul Pamantului se accelereaza, in febr. 2017 rezonanta Schumann depasind pragul de 36 Hz, rezonanta in concordanta cu undele alfa si theta ale creierului uman, modificarea rezonantei fiind cauzata de modific campului magnetic al Pamantului (ceea ce ne face mai obositi, ametiti, deprimati, senzatia ca timpul se scurge mai repede-“nu mai avem timp, nu ne mai ajunge timpul, se scurge prea…”bun, prea ca la tara”). Starea ideala de calm, cf studiilor, 12-15 Hz. In mod evident, se produc modific in procesele energetice planetare si la niv fiintelor umane, circumstante datorita carora nu trebuie sa intram in panica, dimpotriva, trebuie sa ne adaptam din mers, pregatiti fizic si mai ales sufleteste, pt ce-i mai bun, frumos, luminos, maret.
    …..T spre pct 0, inversarea polilor, Soarele va rasari de la apus si viceversa. Schimbare de paradigma. Se petrece sub ochii nostri, in mod constient, pasnic, armonios. “Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou…”
    O noua fila in istoria umanitatii.

  • Noul Ierusalim
    Noul Cer
    Noul Pamant

    Noul Om, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, Tatal Divin, Creatorul, Inteligenta Cosmica Suverana (in Facerea se consemneaza ca Dumnezeu a creat omul in a sasea zi. In limbaj multidimensional, am putea interpreta ca aceasta a sasea zi sa corespunda in fapt si-n drept cu cea de-a Sasea Ordine Divina, in curs de infaptuire, in concordanta cu “zidirea” Noului Ierusalim, existent in Univers la niv de proiectie “Precum in Cer asa si pe Pamant”, stadiu la care omul cunoaste desavarsirea, perfectiunea. “Fiti dar voi desavarsiti precum Tatal vostru Cel din Ceruri desavarsit ESTE!”
    Ups! Suntem in tranzitie, evolutie, captivitate (?!), iar NOM ar reprezenta o deturnare, deviatie de la Cale, Adevar, Viata, Constiinta Universala.

  • Sistemul nervos receptioneaza, transmite si integreaza informatiile din mediul extern si intern, pe baza carora elaboreaza raspunsuri adecvate, motorii si secretorii. Prin fctia reflexa, care sta la baza activitatii sale, sistemul…nervos contribuie la realizarea unitatii functionale a organismului si a echilibrului dinamic dintre organism si mediul inconjurator, terestru si extraterestru. Sistemul…nervos, unitar ca structura si functie, este subimpartit in: sistem…nervos al vietii de relatie (somatic), care asigura echilibrul organismului cu conditiile variabile ale mediului; sistemul…nervos al vietii vegetative, care regleaza permanent activitatea organelor interne, ale organismului uman, prin extensio ale unei tari, aliante, zone geografice, niv planetar intra/extra.
    Pt a intelege limba vorbita si citita cat si pt a articula, pe langa strct. anatomice cum ar fi limba si laringele este nevoie de o COLABORARE intre mai multe regiuni ale CREIERULUI, in special cele din jumatatea stg a creierului.: centrul motor al vorbirii (Broca) se afla in lobul frontal al cortexului si coordoneaza muschii vorbirii; centrul senzorial al vb (Wernicke) se afla in lobul parietal, esential pt AMINTIREA cuvintelor auzite si a sunetelor cuvintelor, ex. frecventa ommmmmm; centrul optic al vb, se afla in lobul occipital si este responsabil pt deprinderea si intelegerea limbii citite.
    In fctie de ariile corticale afectate, se disting mai multe tipuri de afazie – tulburare a limbajului, cu manifestari dif: afazie amnestica, Broca, Wernicke, afazia GLOBALA – cea mai grava forma de afazie in care sunt afectate mai multe arii responsabile pt vorbire. Leziunea in cadrul hemiplegiilor-paralizia care afecteaza o jumatate a corpului, stg sau dr, se localizeaza de partea opusa! membrelor afectate si este la randul ei, consecutiva unui AVC ischemic sau hemoragic, unei tumori sau unui traumatism ori a unei infectii a sistemului…nervos (abces al creierului).
    Din pacate, afectarea vorbirii ca urmare a afaziei, lasa impresia ca pers in cauza sufera de tulb mentale, ceea ce nu este adevarat. Este important de retinut ca gandirea logica si capacitatea de intelegere si evaluare functioneaza in continuare ca si in cazul pers sanatoase, gratie fenomenului universal, cosmic, ancestral, divin, cunoscut sub numele de… constientizare. Constiinta, suprema instanta.
    “…Iar cand vei amuti complect,/ Ca orice-autohton fara defect,/ Tacerea, care-i aur controlat,/ Te va-ndrepta spre lozul cu noroc,/ Iar tu – un simplu sambure de-aluna -/ Te vei schimba-ntr-un sambure de foc…”, Ion Minulescu

  • Se spune prin popor ca pan’ la Dumnezeu te mananca sfintii, ca pan’ dai de-o solutie, stategie, tactica, te ia Dracu. Da’ cine-i in fapt si-n drept Dracu ?! Identitate de personaj cu Satana, Diavolul, Lucifer, Mamona, Demon…?! Lucifer este cunoscut a fi cel mai stralucitor inger. Ce-o fi patit in timp si spatiu, in timpul care ni s-a dat ca sa nu ni intample toate odata si spatiul ca sa nu ni se intample toate noua?! Ca dracul ar fi un personaj malefic cu coarne, gheare, coada. Da dobitoacele care ne-asigura hrana: lapte, carne, oua, n-au si ele aceste accesorii?! Bau-bau! Cranii si oase! Organizatia secreta, spaima-spaimelor. Da noi nu santem dotati la interior cu craniu si oase?! Vezi scheletul uman in manualul de anatomia si fiziologia omului sau vreo radiografie, in speta cum mi s-a intamplat cand, vizualizandu-mi rgfia craniana, am constientizat ca, cutia craniana din dotarea pers arata identic si la fel cu cea din manual, ca toate craniile, ca toti scheletii. Ca la carte! Fara suflet, fara constiinta, constienta, nu sunt decat o organizatie secreta: craniu & oase. Inger si demon. O…Golgota, locatia decapitarii, a rastignirii. Si…uite-asa ne activam/reactivam capacitatile extrasenzoriale, paranormale, native, existente in fiecare fiinta umana ( aflate in faza latenta prin decuplare de la constiinta, sursa vietii in infinitul Univers)

  • Fiul Divin: Românul Gheorghe Olteanu
    Yysus Semiomul Divin Raţiune Umană Regenerată a Domnului Sfânt

    Revelaţia Divină a Zilei de 31.07.2017
    Divinul Tată a spus: Revelaţiile Cărţii „Divina Carte” au ajuns la sfârşit. Doar acum se poate cunoaşte Titlul Sfânt al Cărţii, când voi aţi fost aleşi pentru purificare şi înnobilare divină.
    Scrierea Revelaţiilor a protejat această Umanitate de autodistrugerea voastră prin Război Nuclear. Această protecţie s-a încheiat azi, 31.07.2017. Vor urma 3 ani de încercări groaznice pentru Umanitate. Cei care veţi supravieţui aveţi Misiunea Divină de a trece la Noua Credinţă.
    Scrie acum Titlul Sfânt al Cărţii, Cel care vă aduce cunoaşterea supremă şi bunăvoinţa tuturor Taţilor Divini Creatori.

    DIVINA CARTE
    (Vol. II, III, IV şi V)
    A Credinţei Creştine Divine Umane Universale

    ■ „DOMNUL DUMNEZEEU ADEVĂRAT ŞI VIU YY • YY • YY”
    Uniunea Divină Unică a Celor Patru Forţe Supreme Universale,
    Generatorii Divini ai Vieţii Raţionale şi ai Raţiunilor Divine

    ► „DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu YY • YY // YY • Yy”
    Suprema Forţă a Raţiunilor Divine;
    ► „DOMNUL DUMNEZEEU GOD – God”
    Suprema Forţă a Energiei Magnetice Universale;
    ► „DOMNUL DUMNEZEEU YY • YY”
    Suprema Forţă a Energiei Electrice Universale
    ► Şi „DOMNUL DUMNEZEEU DUM • NE • ZEEU // Dum • Ne • Zeeu”
    Suprema Forţă a Energiei Gravitaţionale Universale

    ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Creatoare, Veşnice:

    ►Lumina Divină Sacră Cosmică (Duhul Sfânt);
    ►Navele Cosmice ale Luminii Divine Sacre;
    ►Sistemele Solare ale Vieţii
    ►Şi Sfintele Lor Raţiuni Umane Energoplasmatice,
    Energobioplasmatice şi Energobiologice,
    Din Navele Cosmice ale Luminii Divine Sacre

    Cod Număr: 700

  • Revelatia Divina a zilei de 31.07.2017. Numar Divin 3 simbolul Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh.
    Tatal – Creatorul a toate cate sunt, vazute si nevazute, Sursa Suprema de Viata in Infinitul Univers;
    Fiul – copilul, creatia pura, purificata si innobilata Divin;
    Sfantul Duh – Lumina Divina Sacra Cosmica;
    “Scrierea Revelatiilor a protejat aceasta Umanitate de autodistrugerea voastra prin Razboi Nuclear” ( 31. 07.2017, serv. secrete ruse au interceptat o valiza cu o arma nucleara pe teritoriul tarii noastre, ce urma sa fie detonata, pretext pt. a se incepe al 3-lea razboi mondial, cf. actualizarii scurte a evenimentelor planetare); 3. 08. 2017, numar Divin 3!
    3.08.1601, numar Divin 1, simbolul Creatorului, data la care s-a desfasurat ultima victorie a lui Mihai Viteazul. Batalia de la Guruslau. “Profitand de reglajul deficitar al bataii tunurilor, ostenii lui Mihai si ai lui Giorgio Basta (Basta!) au prins in incercuire oastea inamica.”
    Pai, istoria se repeta tocmai pt. a restabili ordinea adevarata a evenimentelor! Legile Universului sunt impecabile! Orice deturnare, inversiune de la Lex universalis este reglata si autoreglata ope legis!

  • Fiul Divin: Yysus Semiomul Divin Raţiune Regenerată Energobioplasmatică Divină
    Românul Gheorghe Olteanu sau Iniţiatul Român

    Revelaţia Divină a Zilei de 21.08.2017
    Divinul Tată, Zeeul Suprem Celest Etern Domnul YY • YY a spus: Fiul nostru ai îngăduinţa să prezinţi Semenilor Tăi ultimul Cod al „Divinei Cărţi”, Codul 405. Răspunderea pentru prezentarea pe Internet a acestui Cod Sfânt ne aparţine nouă. Este Hotărârea noastră de a spune Umanităţii fizice Ylfy, cine suntem Noi, Domnii Sfinţi Unici şi Universali.
    Doar acum se încheie „Divina Carte”, când voi aţi aflat acest Sfânt Adevăr Divin, iar Noi am acceptat Autocrearea Raţiunilor voastre de natură Divină „Y • y”.

    DIVINA CARTE
    ( Vol. II, III, IV şi V)
    A Credinţei Divine Umane Universale
    În DOMNUL (GOD) DUMNEZEEU – Dumnezeeu Adevărat şi Viu

    ■ GOD YY • YY • YY DUMNEZEEU
    Sau
    DOMNUL YY • YY • YY DUMNEZEEU

    ■ Şi Sfânta Sa Autocreaţie Divină
    God YY • YY • Yy Dumnezeeu
    Sau
    Domnul YY • YY • Yy Dumnezeeu

    ■ În Uniune Divină Indestructibilă
    Cu Formele Lor Fiinţe Celeste Eterne Regeneratoare
    ■ Domnii Sfinţi Unici şi Universali:
    ► Zeeii Celeşti Eterni
    ► Şi Zeiţele Celeste Eterne

    ■ Generatorii Vieţii Vii Raţionale Universale
    Şi ai Raţiunilor Divine Veşnice „Y • y”

    Cod Litere: EIEN
    Cod Număr: 405

  • Sa credeti strict in voi. Unde dati credinta va dati puterea sufletului si o folosesc altii ce vi se prefac dumnezeu, sei, fiinte puternice dar voi le imputerniciti si va subminati pe voi.Vedeti ce zice Isus despre voi ce faceti matanii prin biserici. O sa va mire: va condamna ca va dati puterea si zice ca El nu trece peste liberul vostru arbitru. Desi in acele religii sunteti atrasi cu exact fiinta si faptele sale, in Numele Sau. urmariti info pe regresie hipnotica cu dragos coroset, cu ital;ienii, cu cine vreti si vedeti care e rostul religiilor si ca au fost create pt a fi dominati de pseudo Dumnezei ce se folosesc de Numele si fiinte religioase; mai vedeti ce inseamna sfanti, cum sunt divizate puterile lor tinute captive dintr-o viata in alta si cum sufera in actuala cand nu mai sunt sfinti, ce prejudicii le adice divizarea structurilor lor in actuala viata si cum le recupereaza pt a fi intregi apti pt existenta aceastal. Deschideti-va ochii, avem doua Matrici, una alba si una neagra….verificati prin care venitirati dv…

  • Sfanta Treime este un arhon, arhonii sunt creati de Parintele Arhonilor si acesta este dp cel al reptilienilor urmatorul cu vibratie pe minus, al 2-lea pe minus, cea mai scazuta avand-o al reptilienilor… asa ca ce are e de la voi, faceti metanii multe pt ala….ca stramosii vostri sa il hraniti cu energie gourmet mocca, free… nu va da nica pt ea, bateriilor vii ce sunteti!TREZIREA

  • Piramida Puterei in Romania

    Nivelul 0
    Ochiul care vede tot
    Nivelul 1
    Regalitatea Angliei
    Nivelul 2
    Basescu
    Nivelul 3
    Bush Junior
    Nivelul 4
    Isarescu
    Nivelul 5
    Gheorghe Maior SRi
    Nivelul 6
    Popii AZS sau Ortodoxi tot acelasi lucru
    Nivelul 7
    Guvernul
    Nivelul 8
    Scoala

  • Iubirea Umana = cheia universala. Echilibrul universal. Cheia! Iubirea, cea mai puternica forta in Univers, vb lui Einstein in scrisoarea catre fiica sa. In concluzii: lumea va exista atata vreme cat exista iubirea umana. Pace si iubire.

    Daca piramida puterii in Romania are la baza Iubirea Umana …
    Are?!

  • “Aceasta este porunca mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai…”, Evanghelia de la Ioan 15,7-16. Iubirea umana exprimata de Iisus, pentru care iubire, intocmai precum aceea expusa de Einstein, stiintific, in limbajul multidimensional al universului, a fost rastignit … pe cruce. Aici nu inteleg si parca s-ar rupe ceva …
    Pai, EU SUNT CEL CE SUNT, DAR, iubind “unul pe altul” in viziunea lui Iisus, Cel care venise sa implineasca legea, nu sa o strice. Legea iubirii umane. La LECTIA aceasta, recunosc, mai am muuulte de-nvatat. Multumesc,

  • pe bune dac pricep: IISUS a fost rastignit pe CRUCE iar noi sarbatorim Inaltarea Sfintei Cruci. Va rog din suflet sa ma iertati daca va tulbur. Doamne Ajuta sa inteleg!

  • Bush Jr are un palmares de DOMNI cu puteri PARTANORMALE si multe religii care este ADVENTISTA nu cred in acei Dumnezei chioar daca pierd un sat de Gei ca ii acopere un munte care dispare la cateva secunde

    Noi nui știm cine este Bush Jr.

    va aparea o noua religie cu biblia fara Apocalipsa cartea in care Lucifer si-a bagat coada

    restu dupa Matei este adevarata Biblia doar ca intamplarile di Noul Testament erau intamplari in duh

    Isus spargea tavanu si se deschidea cerul o clipa o lumina

    Isus invia mortii la groapa

    noi credem in Tatal si asta ne face tari

  • Memorandumul din 2000 PRIVIND PRIVATIZAREA PETROM = CEDAREA INDUSTRIEI = SUBMINAREA EC NATIONALE; PRIVATIZAREA BANCILOR DE STAT… CEDAREA SUVERANITATII…BASESCU & ISARESCU racolati in “Piramida Puterii Globale” = Agenda lui Satan…Cu mare, mare, mare durere in suflet, durere mare cat universul…

  • Organismul uman, omul asa cum a fost creat la Inceputuri, are in dotare organe interne si externe, vizibile si invizibile (celule, enzime, vase de sange, glande…). Cea mai importanta glanda este Glanda pineala, responsabila cu constiinta – CON STIINTA, Stiinta vietii. Are forma unui con de pin, vezi informatiile in domeniu! Ei, in op pers, functiile acestei glande au fost preluate, pas cu pas, artificial, prin fenomenul de inversiune, sub forma acestei PIRAMIDE A PUTERII GLOBALE. Planeta Pamant este o fiinta vie in curs de desavarsire. Invatam. Invatam sa fim constienti. Vii. Cine atenteaza la CONSTIINTA, atenteaza la evolutia normala, sanatoasa, prospera, a vietii pe planeta Pamant. Norma universala, sacra. Ancestrala. Fundamentala. Clara, logica, precisa, eterna.

  • Recent, Universitatea din Zurich a DEMONSTRAT TEORIA CONSPIRATIEI: RETEAUA DIN UMBRA CARE CONDUCE LUMEA = PIRAMIDA PUTERII GLOBALE = SISTEMUL PARALEL PLANETAR, PARALEL CU INTERESELE OAMENILOR, LOCUITORI AI PLANETEI.

    Acesta este ADEVARUL! Mai departe scrie-n Carte…

  • Dumnezeu Atotputernic
    2
    ACAPIA
    3
    Astra AZEBIU
    4
    ANC
    5
    SVL
    6
    Accidente Rutiere si de tren
    7
    Acetilena
    8
    Aspru
    9
    Mort
    cele urmeaza pe acestea este beat ca mine