Analize și opinii

Luați de-aici Fake News-uri coapte în studiourile ProTV! HotNews, Ziare.com, Mândruță și Guran, aveți legătura!

Ticalosul de jurnalist de la Pro TV care a raspindit nemernicia de coperta falsa a manualului de geometrie descriptiva din 1959 si-a sters postarea.

logo Bucuresti ok

In momentul in care a vazut ca e groasa si ca este pasibil de consecinte penale, Primaria Bucuresti dand un comunicat de presa ferm pe acest subiect, a bagat coada intre picioare ca un las si ca un bicisnic.

A sters tot ce era din luna mai. Nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Dupa ce a generat mii de share-uri care luau de buna calomnia.

Nici un pic de demnitate, nici un pic de responsabilitate a faptelor sale. Il cheama Rares Nastase, e un las si un deontolog din tagma protevistilor si hotnazistilor. Tineti minte acest nume, va face cariera in presa romaneasca “de calitate”.

Va dati seama ca astia sint formatorii de opinie care spala mintile tefeleilor. Va dati seama ca astea sint procedurile de bune practici ale vestitei institutii deontoloage Pro TV.

Va dati seama ca asta este regula la ei: minte-i, manipuleaza-i, iar cind nu mai ai ce face, taie-o si fugi mincind pamintul.

Deontologia in actiune. Va dati seama ca sutele de mii de tefelei asta maninca pe piine in fiecare zi, crezind ca li se permite adevarul si numai adevarul. Manipulare stalinista pe fata.

Mai mult. Va dati seama ca aceeasi strategie a fost aplicata si in cazul profesoarei victima, care s-a tot dat lebada, dar de fapt s-a dovedit ca a mintit cind a afirmat ca si-a dat examenul de titularizare, ea fiind doar o suplinitoare.

La o simpla cautare a numarului sau de telefon, facut public pe pagina de Facebook, s-a descoperit ca de fapt este in strinsa legatura cu un candidat USR din Hunedoara. O deontoloaga si ea. O obiectiva. O activista.

Va place cum se spala creierele tefeleilor? Va place deontologia? Va place presa basisto-johannista? Ticalosi. Ticalosi everywhere.

#logobucuresti

UPDATE 1: Marea revista 22 a crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de picior si a preluat imediat fake-ul mizerabil de la jurnalistul Pro TV. Au trimbitat citeva minute, au aruncat cu indignare in stinga si in dreapta, apoi cind s-au prins ca au fost facuti, au sters repede postarea. Coperta era altfel, de fapt. Marii intelectuali, niste penibili bicisnici. Au fost umiliti. Liiceanu. Liiceanu everywhere.

UPDATE 2: Suna cei de la Mediafax, sa le dau o declaratie. Le-am recomandat sa stea de vorba cu colegul lor de la Pro TV care falsifica realitatea, conform inaltelor lor standarde deontologice. Reporterul protesteaza: ei nu mai sint la Pro TV. Da, da: sa i-o spui lu’ mutu. Suna-l pe Mindruta, sa-ti spuna el cum e cu logo-ul. Sau pe Guran, ca el e lumina si adevarul si viata pentru voi. Mama voastra de obiectivi. Scrieti ce vreti, ca si asa nu scrieti adevarul.

Aud ca si Guran si-a furat-o. A incercat sa prezinte coperta falsa drept cea adevarata, l-a injurat lumea si a fost nevoit sa-si stearga postarea. Un deontolog. Un obiectiv. Un jurnalist “de calitate”.

La fel si Hotnews. Au pus coperta falsa. Au raspindit informatia. Pe urma, crestini si senini, au retras-o si si-au cerut scuze. In urma lor, sute, mii de oameni care nu mai citesc erata si sint ferm convinsi ca ce zice Hotnews e adevarat si ca logo-ul e plagiat.

Prin aceste mijloace specifice de presa obiectiva, de calitate, Pro TV, Hotnews, Guran, multi altii, calomnia pe baza de Photoshop se raspindeste nestingherita.

Din ce in ce mai multi romani sint ferm convinsi ca logo-ul Bucurestiului este luat de pe coperta unui manual de geometrie descriptiva din anii 50.

Si se bucura cu bucurie rea, otravita. Pentru ca isi doresc suferinta celorlalti. Inimi mari, generoase. Tefelei de calitate.

Va place cit de usor pot fi prostiti oamenii? Liiceanu. Liiceanu everywhere.

Autor: Mirel Palada

Sursa: Mirel Palada

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • ALTA SPECIE CREATA IN LABORATOARE: FORMATORUL DE OPINIE-SPALATOR DE NEURONI!