Site icon gandeste.org

The Obama Deception si Noua Ordine Mondiala … sau cum sa pierzi 2 ore pretioase din viata ta

The Obama Deception este ultimul film conspirationist al lui Alex Jones, film in care se promoveaza curentul teoria conspirationista a Noii Ordini Mondiale. Pe scurt, Noua Ordine Mondiala, este se presupune a fi un grup de oameni foarte bogati, de regula proprietari de corporatii multinationale, ce conspira in secret la dominatie planetara. Si cum nu le este de ajuns, ei vor sa domine planeta printr-un sistem global totalitarist iar pe tine vor sa te faca sclavul lor.

Filmul The Obama Deception al lui Jones vrea sa domenstreze cu argumente rationalizari ilogice ca Barak Obama este doar o marioneta (ca si ceilalti presedinti) a grupului ce conduce Noua Ordine Mondiala.

Filmul incepe cu o falsa analogie facuta de rapperul anarhist KRS-One: daca cumperi un burger cu cartofi prajiti de la Burger King (America) si acestia sunt reci, te duci la casa si faci reclamatie. Le spui ca vrei sa vorbesti cu managerul (Curtea Suprema sau Presedintele) sa-i spui ca produsele oferite nu sunt bune. Managerul iti poate reface comanda, dar tu niciodata nu poti vorbi direct cu Proprietarul Francizei (Noua Ordine Mondiala). Genial! Ai convins toti prostii ca Noua Ordine Mondiala chiar exista.

Jones se arata contrariat cum de americanii s-au extaziat in masa cand Obama a iesit presedinte. Mi se pare de bun simt sa fie asa. Dupa 8 ani sub dominatia lui Bush, dupa atentatele teroriste din septembrie 2001, dupa o continua depreciere a nivelului de trai din America si in plin inceput de criza financiara este normal ca americanul de rand sa fie frustrat iar cand aude discursul cu tenta de schimbare sa fie extaziat. Este cam aceeasi situatie care s-a intamplat in Romania in momentul cand Basescu a iesit presedinte. Poporul era extaziat nu neaparat ca ca s-a votat schimbarea si ca Basescu ne va face pe toti milionari, ci pentru ca am scapat (aparent) de un pericol mai mare, de Nastase si PSD.

Mai vorbeste apoi Webster Tarpley, alt scriitor conspirationist, despre cum Obama este doar o marioneta sau “the corporate pitch men” manipulat de aceiasi oameni care au orchestrat si asasinarea lui Kennedy, singurul presedinte adevarat in viziunea lui Tarpley.

Articolele intitulate And now for a world government din Financial Times si New World Order din Time in opinia lui Alex Jones sunt dovezi clare care arata ca Noua Ordine Mondiala chiar exista.

Daniel Estulin, alt conspirationist care este se crede expert in conspiratiile facute de catre Grupul Bildelberg, arata cum Barak Obama si Hilary Clinton se tin de intalnirile ultra-secrete ale grupului sus amintit. De parca toti acei invitati de seama (oameni cu afaceri multi-miliardare) n-au ce face acolo decat sa conspire la dominatie inter-galactica planetara. Poate joaca sah concomitent, ultra high stake texas holdem, sau fac vreo orgie a la Eyes Wide Shut. NU! Trebuie neaparat sa conspire la dominatie planetara. Pentru ca Alex Jones spune ca ei sunt Noua Ordine Mondiala, nearatand nicio dovada clara.

In plus s-au strans ca niste ratati in fata hotelului Westfields Marriott, unde s-a tinut conferinta Bildelberg din 2008, strigand lozinci precum: “We’re taken our destiny back. You are not our guards our masters”, ”Your game of secrecy is over“, ”Obama we know you’re here“, ”New World Order scums, we’re not your slaves“. Parca ar fi fost drep-credinciosii nostri care scandeaza anti pasapoartele biometrice 666.

Bineinteles ca nu au aratat nici macar o imagine cu Obama sau Hilary ca ar fi fost la acea conferinta (nu ca asta ar insemna ceva, poate Obama o aducea pe Hilary la gang-bang-ul ultrasecret).

Din cele aproape 2 ore cat tine filmul, in doar 5 minute vorbeste de cateva chestii ce par de bun simt, pe are Obama a zis ca le face si aparent nu s-a tinut de cuvant:

Personal, in momentul de fata nu am toate cunostintele necesare sa argumentez daca cele 3 puncte de mai sus ar fi de bine sau de rau. Dar pornind de aici si a sustine ca Obama este doar o marioneta manipulata de o organizatie dubioasa precum Noua Ordine Mondiala consider ca este pur si simplu prostie.

PS: filmul a aparut azi 15 martie 2009, si se poate viziona gratuit si pe youtube (nu ca ar fi neaprat necesar sa fie vizionat, am pierdut investit eu 4 ore sa scriu si recenzia, poate nu mai pun asa multi botul la conspiratii)

sursa: http://www.selfhelp.ro

Exit mobile version