Site icon gandeste.org

RAED ARAFAT SECRETIZEAZĂ CHELTUIREA BANILOR PUBLICI LA MINISTERUL SANATAŢII

Îngerul salvator Raed Arafat este autorul unui ordin al Ministerului Sanatatii (nr. 964) prin care date extrem de importante pentru cetateni privitoare la Ministerul Sanatatii devin ”exceptate de la comunicare“. Adica nu mai pot fi facute publice, nu mai pot ajunge în atentia presei, deci nici a cetatenilor care platesc taxe, impozite, asigurari sociale, de sanatate si alte tîmpenii la stat.

Conform ordinului 964 semnat ”pentru“ ministrul Sanatatii de catre secretarul de stat Raed Arafat, devin ”exceptate de la comunicare“ informatiile din ”anexa 3?, pe care o puteti consulta aici şi aici.

Vasazica, felul în care se cheltuie banii publici din Sanatate nu mai e public (punctul 1). Nici relatiile cu institutii publice (punctul 6) nu se mai comunica, dar nici cum interactioneaza ministerul cu sindicatele si asociatiile profesionale (7) sau cu furnizorii de echipamente si medicamente pe care-i platim cu totii (punctul 8). Foarte interesant este ca Ministerul Sanatatii nu va mai comunica ce litigii are ministerul (?!) si nici ce consilieri juridici reprezinta institutia (deci, daca sînt avocati privati, nu vom afla nici cu cît sînt platiti acestia, nu?)(punctul 10)

Secrete devin si statele de functii si statele de plata (punctul 14).

Daca nu va vine sa credeti ca e adevarat, iata si ordinul nr. 964, semnat de secretarul de stat Raed Arafat ”pentru“ ministrul Sanatatii pe 6 august, dar publicat în ”Monitorul Oficial“ doua luni mai tîrziu, adica ieri, pe 7 octombrie.

Sursa: Asociatia Medicilor de Familie din Mures


Exit mobile version