Site icon gandeste.org

KWI și Securitatea

Deci avocatul președintelui Johannis în procesele cu casele dobândite fraudulos – G. Mușat, fost ofițer de Securitate – este turnătorul lui Iulius Filip din celula de la Aiud, iar procurorul său (că el l-a pus în funcție) este cel care i-a blocat eliberarea eroului anticomunist din iadul Aiudului.



Nu-i tare asta?

E foarte probabil ca tânărul procuror comunist A. Lazăr să fi fost, datorită funcției de răspundere cu totul specială (responsabil de deținuții politici anticomuniști), ofițer acoperit al Securității. De asta CNSAS nu-i poate găsi vreo fișă, că Securitatea a aruncat în față, după 1989, turnătorii și și-a protejat acoperiții.
Mai mult, este cel care i-a clasat dosarul “case” (cu NUP) actualului președinte , pe vremea când era adjunct.

Ca bonus, Carmen Mușat, soția turnătorului lui Filip, care conduce revista “Observator Cultural” (organ ideologic neomarxist, ce a implementat la meridian local corectitudinea politică), i-a scris cărțile lui Klaus Johannis.

What?! Suntem la 30 de ani de la căderea comunismului și avem încă asemenea specimene ce-și lasă dârele în pereții cetății? Perfecte ca să fie folosite de UE în hinterland, nu-i așa Kodruțo, Lazăre, Macoveico?

Păi când ai asemenea politicieni și intelighenție, poți să faci cam orice p’acilea.

Cert e un lucru, Securitatea nu a murit decât un pic, pe 22 decembrie. După ce a terorizat poporul sub comuniști, ea conduce acum procesul de colonizare a României.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Exit mobile version