Site icon gandeste.org

Klaus Iohannis scuipa pe o decizie definitiva si irevocabila a justitiei Romane si face contestatie in anulare privind casele insusite prin fals si uz de fals!

Presa din Romania este un cacat cu multe moate sau serviciile secrete isi arata adevarata putere interzicand o stire de interes national. Klaus Iohannis – Contestatie in anulare privind casele insusite prin fals si uz de fals, impotriva unei decizii definitive si irevocabile a justitiei Romane.

Presa din Romania tace. Toata presa din Romania tace!

In data de 27 noiembrie 2015, pe muteste, asa cum ne-a obisnuit klaus iohannis a inaintat catre Curtea de Apel Brasov, prin Musat si Asociatii, contestatie in anulare impotriva unei decizii definitive si irevocabile a justitiei Romane.

Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016. Tocmai bine se intoarce odihnit din vacanta intr-o romanie adormita inca de ceafa de porc si tuica de dupa revelion.

Dormiti linistiti! Klaus vegheaza din Florida!

Klaus Iohannis scuipa pe o decizie definitiva si irevocabila a justitiei Romane si face contestatie in anulare privind casele insusite prin fals si uz de fals.

Autor: Florin Chilian

Sursa:Florin Chilian

Exit mobile version