Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: ”Măi fraților, țara asta geme de psihopații lui Johannis&Barna?!”

După ce veselul scriitor Florin Iaru a făcut furori la feminizde povestind cu mândrie progresistă cum producea el avorturi în apartamente, cum salva el viața femeilor nenorocite de copiii ce stăteau să se nască dacă nu ar fi intervenit acest ciuri-buri cu furtunașul lui înfipt în uterul prietenelor, citesc azi siderat mărturia lui Busuioc-Vreme-ProTV. Ăla de-a scăpat de infarct de curând, primind zile în plus de pocăință.



Florin Busuioc vorbește la tv despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ”Mă simt vinovat, dar nu regret”.

Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta, și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară.

“Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici (vedetă – n.n.), pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie”.

Nu știu dacă puteți înțelege ce înseamnă pentru o femeie să fie abandonată după ce a născut un copil purtat 9 luni în pântece. Am cunoscut cazuri, rare ce-i drept, dar există imbecili care fug de responsabilitate când își văd pruncul.

Dar să nu regreți că ți-ai bătut joc de o nenorocită a cărei singură vină era aceea că tocmai îți născuse copilul, să faci public actul tău de cinism, asta cred că intră în zona patologicului.

Care, iată, devine normă în ziua de azi.

Mai mult, genul ăsta de psihopați sunt eroizați de masa de cetățeni ai Minunatei Lumi Noi.

Devin modele.

Se schimbă vremea, vine frigul…

PS: Am văzut și modul mecanic în care Johannis, ăla care își făcea poze cu fetițe la debutul tragediei din Caracal, și-a citit imperturbabil discursul în timp ce un soldat american leșina lângă el.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Exit mobile version