Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: Coprotexte

Prin ultima producție a intelectualului de dreapta Liiceanu, asistăm la ridicarea cu încă un nivel a luptei împotriva propriului popor; s-a atins nivelul roşu de intoleranță.



Ce mai poate urma după ce ai transformat masa de cetățeni într-o hoardă de guri ştirbe în capul căreia televiziunile au turnat fecale? Doar soluția unei dictaturi care să pună suboamenii în gropi comune, dacă ceea ce gândeşte masa este în contradicție cu strigatul străzii ca membru erect ce primeşte impulsul nervos din creierul perfect al pseudo-elitelor de dreapta.

De altfel ”elitele” economice corporatiste tot asta şi-ar dori, iar tefeliştii insistă pentru o lume ”curată”, secularizată forțat, unde oamenii sunt feriți de ştirile neconvenabile prin instituirea Ministerului Adevărului, de cei care se opun dictaturii securiste a Binomului, in care legile Big Brother apără Statul franciză a Corporațiilor, de cei care au alergie la ideologiile corectitudinii politice şamd.

Este, poate, cel mai abominabil text emanat din Olimpul elitelor băsisto-macoviste-iohanniste impotriva unui popor pe care nu-l acceptă şi pe care-l detestă clipă de clipă. Şi un manifest de luptă în care orice este permis cu suboamenii, venit de la un sociopat care-şi testa vinul, presupus otrăvit, pe prieteni.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Exit mobile version