Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: ”1(1)2”

1. Serviciul Român de Informații primește, la rectificarea bugetară a guvernului Dăncilă, aproape 400 de milioane lei în plus.



Tot guvernul PSD taie de la Ministerul Educației 1,03 miliarde de lei.

De la Ministerul Cercetării și Inovației se taie 369 de milioane.

De la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – 310 milioane.

De la Ministerul pentru Mediul de Afaceri – 243 de milioane, iar de la

Ministerul Transporturilor, s-au luat 128 de milioane.

Faptul că se face un miting antiguvernamental pe 10 august mă amuză foarte tare. Adică serviciile de ce ar mai vrea să dea jos guvernul, când au slugile perfecte în funcții? O să se trezească în Piața Victoriei cu cetățenii care au votat PSD pentru ca să se termine odată cu poliția politică si protocoalele secrete, iar acum văd că SRI – care este oricum mult supradimensionat față de alte servicii din NATO, fiind cel mai mare, dar și cel mai antinațional (globalist) – este injectat cu un plus de sute de milioane.

2. Un expert de la Institutul Național de Studii Criminalistice mi-a spus că se fac presiuni uriașe în cazul de la Caracal pentru ca să se ajungă la anumite concluzii înainte de un verdict științific. Ca și la IML, acolo unde directorul a plecat în concediu iar ministrul Birchall și-a arogat dreptul să intervină în anchetă și să anunțe familia rezultatele ADN-ului luate din cenușă, încălcând legile, deontologia, aruncând în derizoriu adevărul.

Ce mai caută o astfel de individă în funcție, în afară de relația directă pe care o are cu Klemm?

Când vor înceta presiunile asupra experților criminaliști, puși să conducă cercetările într-o direcție “sigură” pentru “rațiunile de stat”?

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Exit mobile version