Site icon gandeste.org

Bandiții de la Finanțe care ne taxeaza

Sute de angajați ANAF, implicați in crima organizata!

Lupul paznic la oi.

Uite cine ne controlează pe noi! Uite cine ne ia taxele!

Cel mai mare evazionist din România este chiar statul român si funcționarii lui. Nici o firma privata n-a îndrăznit sa fure vreodată, cat au furat angajații Ministerului de Finanțe. Iar firmele private nici nu fura de fapt, când fac evaziune: ca banii aia sunt banii lor, nu ai statului. Sunt munciți de ei, nu de stat!

In schimb, banii furați de mafioții din ANAF nu erau deloc ai lor. Erau bani de la buget, bani plătiți de firmele private. Ei nu munciseră nici o zi pentru banii aia.

Așa ca Statul nu are nici un drept sa ne ia taxe. Noi trebuie sa decidem daca plătim, cat plătim, si pe ce se duc banii de taxe. Doar cine produce banii unei tari, are dreptul sa hotărască cum sunt cheltuiți. Altfel, o sa avem întotdeauna o clasa de mafioți, care își cumpără vile si mașini de lux pe banii noștri.

Ce e de făcut?

Simplu: nu mai plătiți taxe. Faceți greva fiscala! Lăsați ANAF-ul fără bani! Sa-i vedem de unde mai fura.

După 20 de ani, vedem clar ca alegerile pașnice nu sunt o soluție. Alegerile n-au făcut decât sa schimbe niște hoți cu alți hoți. Iar hoții din partide se cearta si își scot ochii in Parlament, dar când e vorba de afaceri, își dau mana intr-o clipa. Mafia din România e transpartinica. Dovada? Scandalul de la ANAF, scandalul de la Hidroelectrica (si multe altele), unde sunt implicate la grămada, toate partidele.

Românii n-or sa scape niciodată in mod pașnic de mafia care-i mănâncă. Pur si simplu e imposibil, pentru ca mafia nu e doar infiltrata in instituțiile de stat: mafia este chiar Statul. Întregul sistem este mafiot si construit intenționat pentru furt. Încă din 1990, comuniștii au creat noul stat românesc, in așa fel încât sa poată rămâne la putere la infinit si sa fure la infinit – indiferent ce votează oamenii la alegeri.

Deci când vedeți un vameș, un inspector fiscal venit in control, sa știți ca e un bandit încă neprins. Un gunoi, care merita orice. Orice i-ați face, e o dovada de patriotism.

Pentru ca fiecare leu care ajunge in buzunarul Statului, e un leu dat dușmanilor României.

sursa: capitalismpepaine.wordpress.com

Exit mobile version