Asasinarea lui Jeff Bradstreet, doctorul anti-vaccin
Cu intenţie condamnabilă, elitele întunecate acoperă sub un voal de tăcere evenimente de importanţă vitală, cum, de pildă, asasinarea lui Jeff Bradstreet, doctorul care a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, cunoscut şi apreciat pentru studiile sale anti-vaccin, studii care motivau ştiinţific că vaccinurile provoacă autism, prin aceasta dînd o lovitură de graţie companiilor farmaceutice şi planurilor diabolice de reducere a populaţiei. Familia medicului refuză categoric să creadă în teoria sinuciderii susţinută de poliţie, marşînd insistent pe ipoteza unui asasinat. Agenţii federali ai Administraţiei americane a Medicamentelor şi Alimentelor i-au percheziţionat biroul din motive necunoscute, iar la scurt timp, celebrul medic a fost împuşcat în piept, cadavrul său fiind găsit în rîul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Tot în apă a fost găsită şi arma crimei, relatează site-ul Daily Mail.
Opinia publică îl consideră un erou pe Dr. Jef Bradstreet, moartea sa a fiind orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice. Potrivit site-ului „Before it’s news”, alţi „125 de oameni de ştiinţă şi 75 de bancheri de top au fost ucişi în mod conspirativ”, pentru că deveniseră incomozi prin deţinerea unor date capitale sau prin dezvăluirea adevărului. În ultimul deceniu, în întreaga lume, la fel au murit peste 600 de jurnalişti şi în condiţii la fel de suspecte. „Mai mult de 90% din crimele comise împotriva jurnaliştilor au rămas nepedepsite”, a atras atenţia Jan Eliasson, secretar adjunct al O.N.U., calificînd faptele ca fiind şocante şi inacceptabile. „Cînd un jurnalist este ucis, moartea sa trebuie investigată prompt şi cu dreptate”, a spus oficialul. „De fiecare dată când un jurnalist este ucis sau intimidat pentru a tăcea, e o voce mai puţin care să vorbească în numele victimelor, crimelor şi abuzurile asupra demnităţii şi drepturilor omului. Majoritatea jurnaliştilor sînt ucişi cînd relatează despre cazuri de corupţie sau activităţi ilegale”, a spus Eliasson. Şi Kathleen Carroll, editor executiv al „Associated Press” şi vicepreşedinte al „Comitetului pentru Protecţia Jurnaliştilor” (C.P.J.), a afirmat că, potrivit datelor deţinute, cinci jurnalişti din şase sînt ucişi în propriile oraşe pentru că relatează despre problemele locale, deseori legate de fapte penale şi corupţie. Mulţi dintre cei criticaţi îi urăsc pe jurnalişti, iar acesta este semnul că ei îşi fac datoria aşa cum trebuie, reuşind să le deranjeze afacerile murdare. Consiliul de Securitate al O.N.U. a adoptat o rezoluţie în decembrie 2006, prin care condamna atacurile internaţionale împotriva jurnaliştilor şi atrăgea atenţia că, jurnaliştii trebuie „respectaţi şi protejaţi”.
Rusia va implementa şi dezvolta de anul acesta propriul sistem de carduri bancare, pentru a reduce dependenţa de Occident şi de băncile străine
Presa ignoră, şi tot cu intenţie condamnabilă, recent demaratul proces de dedolarizarea a economiei ruseşti şi lupta lui Putin cu dolarul imperialist, despre care scriam cu un an în urmă în editorialul „Oraşele fantomă, Putin şi vînătorul şef”. Agenţia de presă „RIA Novosti” anunţa la vremea respectivă că ruşii care deţin dolari ar putea fi obligaţi să scape de ei, schimbîndu-i în ruble, potrivit unei iniţiative legislative depusă la Duma de Stat de reprezentanţii Partidului Liberal-Democrat, considerînd că, astfel, vor reuşi să-i confere rublei statutul de valută potrivită pentru rezervele internaţionale. În caz contrar, bancnotele americane vor putea fi confiscate în urma unor controale, preschimbate în ruble, iar suma, returnată proprietarilor. „Limitarea circulaţiei şi păstrării dolarului va fi un pas concret în apărarea intereselor cetăţenilor ruşi şi a organizaţiilor de influenţă negativă a piramidei datoriei americane care se prăbuşeşte”, se arata în propunerea legislativă. Iată, la scurt timp, Vladimir Putin, citat de agenţia TASS, face public faptul că Rusia va implementa şi dezvolta de anul acesta propriul sistem de carduri bancare, pentru a reduce dependenţa de Occident şi de băncile străine.
Putin marşează pe despovărarea financiară a Rusie! La fel şi Tsipras pentru Grecia
Aşadar, adio ocupaţie financiară străină! Adio Visa şi MasterCard care furnizau servicii pentru 97% dintre cetăţenii ruşi! Aceste produse bancare îşi vor face eşalonat băgăjelul şi vor părăsi teritoriul rusesc. Ruşii vor folosi carduri ruseşti, chinezeşti şi japoneze. Sistemele de plată „China Union Pay” şi „J.C.B.” (Japonia) şi-au consolidat prezenţa pe piaţa bancară rusească. Colaborarea economică a Chinei cu Rusia nu întîmpină obstacole, dată fiind neutralitatea Chinei în conflictul dintre Occident şi Rusia. Japonia, dependentă politic de S.U.A., recunoaşte că sancţionarea Rusiei nu-i aduce avantaje, aşadar, îşi consolidează şi ea colaborarea financiară cu piaţa rusească. Giganţii industriali din Japonia – Toyota, Nissan şi alte companii aflate în relaţii comerciale cu Rusia – vor avea propriul sistem de plată. Putin a consfinţit acest lucru la conferinţa de presă care a precedat reuniunea B.R.I.C.S. şi a Grupului de cooperare de la Shanghai, din oraşul rus Ufa, subliniind că sistemul va fi creat astfel încît să poată fi folosit nu doar în Rusia, ci şi în străinătate. Putin marşează pe despovărarea financiară a Rusie! La fel şi Tsipras pentru Grecia! Pe greci, fraţii noştri creştini, nimic nu i-a deturnat de la votul pentru demnitate! Au pus la colţ sclavia financiară!
România are o fiscalitate extrem de împovărîtoare!
Noi avem un talent extraordinar în a da crezare duşmanilor României. Am pierdut un sfert de veac asistînd impasibili, în timp ce ni se oferea cu teatrală cumsecădenie un trai din ce în ce mai împovărător. Cînd Iohannis a respins Codul fiscal, n-a făcut-o de capul lui, că nu se pricepe la indicatori financiari şi economici, ci a mers pe mîna F.M.I. şi a Bruxellesului, care de fiecare dată impun României o majorare nejustificată a fiscalităţii, cu toate că România are o fiscalitate extrem de împovărătoare, cu o rată de taxare de 45%, asemănătoare celei din ţările dezvoltate, dar total nepotrivită ţării noastre, care necesită o fiscalitate mult mai redusă, nu atît pentru încurajarea mediului de afaceri, cît pentru despovărarea salariilor românilor, în acest moment, cele mai mici din U. E. Cămătarilor de la F.M.I. nu le-a sunat deloc bine reducerea T.V.A. şi îmblînzirea fiscalităţii.
Autor: Maria Diana Popescu
Sursa: Revista Art-Emis