Site icon gandeste.org

Zvonuri, intrebari … concluziile dvs

Se vorbeste prin sat precum ca America ne-a tradat iar. Nu ar fi nici prima si nici ultima data. Dar daca la Yalta am fost la schimb cu Grecia iar in Malta in 1989 la schimb cu Germania, in 2009 cu cine am stat in balanta si unde s-a intamplat? Spun asta fiindca la 20 de ani dupa marea imbulzeala am avut sansa unica de a avea un presedinte filoamerican si un premier mai mult decat filogerman. Si am ratat-o!

Cum va explicati ca dupa ce 5 ani de mandat Basescu in care am stiut cu totii ca relatiile cu Rusia si relatia lui Basescu cu Putin sa fie nu rece, ci de gheata, in ultimele zile ale lui Basescu, Gazprom, gigantul rus, semneaza cu o companie romaneasca cu interese mai mult decat la vedere ale lui Basescu in ea, un contract de 250 mil. de dolari?

Ce credeti ca au in comun urmatorii: Tariceanu, Melescanu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Johannis, Mazare si altii? S-au luptat cu Basescu, s-au “scuipat” cu Basescu iar in final toti il ajuta. Direct sau indirect. Si nu numai ei.

In 1990 Iliescu a vandut Moldova. In 2009 Basescu a facut-o din nou?

Asia de sud est este controlata de Triade, Yakuza si mai ales de mafia rusa. Mafia rusa este controlata de catre serviciile rusesti. Cine l-a ajutat pe Nicolae Popa?

Din 1990, fiecare proces electoral se incheie cu o frauda. Din ce in ce mai mare si mai evidenta. Cine ne garanteaza ca urmatorul va fi corect?

Exit mobile version