Site icon gandeste.org

Suciu Sebastian Ilie: Incompetența, corupția și ipocrizia – semnele unei guvernări eșuate

Când vedem casele oamenilor distruse de inundații, copii rămași pe drumuri și gospodării sub ape, nu putem să nu ne întrebăm: Cine răspunde pentru asta? Răspunsul este simplu – o guvernare mufată la sinecuri, plină de incompetenți numiți politic, care nu dau doi bani pe viețile noastre!

Nu mai avem nevoie de reportaje ca cel de la Recorder să ne arate cum o chelneriță ajunge să gestioneze Apele Române, în locul specialiștilor care au avertizat că digurile se vor rupe și că vom avea dezastre. Ce s-a întâmplat? Au fost dați afară cei competenți, pentru a face loc la pilele partidului! Oameni fără cunoștințe minime, dar bine conectați politic, ne aduc în pragul catastrofelor.

Unde sunt toți cei care ar fi trebuit să fie pe teren? În costume scumpe, la banchete, umflându-se de mâncare pe banii noștri, în timp ce românii rămân fără case și speranță. Se laudă cu posturi și funcții pe care și le-au dat singuri, dar sunt incapabili să gestioneze crizele care ne afectează direct.

În timp ce acești hoți își aranjează campaniile electorale cu banii mafioților și îi protejează pe cei care ne distrug pădurile, noi ne înecăm în ape, la propriu și la figurat. Nu natura e problema, ci jegurile politice care ne vând și ne ucid, pe banii noștri!

Este timpul să ne trezim și să nu mai tolerăm această ipocrizie nesfârșită! Cum putem să-i mai suportăm pe cei care, în loc să ne protejeze, ne distrug viitorul prin corupție și incompetență?

Autor: Suciu Sebastian Ilie

Exit mobile version