Site icon gandeste.org

Peter Koenig: Pactul O.N.U. al Viitorului – „Uniți sub tirania O.N.U.”

Dacă noi, oamenii, acceptăm acum, urmează înrobirea într-un Gulag Digital,

„Pactul O.N.U. al Viitorului” este poate cel mai bine explicat de Dr. Sherry Tenpenny. Ea explică în termeni simpli modul în care a fost ratificat Pactul și ce elemente îngrozitoare pentru viitorul umanității conține. Pactul a fost aprobat în weekendul 22/23 septembrie 2024, de către toate cele 193 de țări membre O.N.U., printr-o procedură numită „Procedura Tăcerii” – nu este prin vot, ci prin neobiecție. Este un Pact, iar dacă nimeni nu se opune, este adoptat automat.

Un pact este un acord formal între două sau mai multe părți, adesea folosit într-un context mai puțin formal decât un tratat. Un Pact se poate referi la acorduri în diverse domenii, inclusiv politică și relații personale. Un pact implică în general un angajament reciproc, dar nu este obligatoriu din punct de vedere juridic. În partea informală stă șansa noastră. Dar numai dacă și când țările suverane decid să renunțe la Pact. Cu toate acestea, a fost acceptat – la nivel mondial – de Vest și Est, sau Global South, adică pentru Vest în primul rând S.U.A. și Europa, iar pentru Est de China și Rusia.

Câți dintre cei 193 de membri au fost forțați să nu se opună?

Adversarii și chiar dușmanii s-au unit sub o tiranie ONU pentru viitor.

Ce spune asta pentru globul nostru de oameni iubitor de libertate – aproximativ 8 miliarde dintre noi? Înrobire de-a dreptul într-un Gulag Digital, dacă noi, oamenii, acceptăm.

Viitorul depinde de fiecare dintre noi. Dar înseamnă că este inutil să credem că mai există speranță pentru a evada în Sudul Global. Și ei au acceptat Pactul O.N.U. pentru viitor. Este un regim de viteză al Organizației Mondiale a Sănătății (O.M.S.). Deoarece Tratatul privind pandemia nu a fost acceptat de Adunarea Mondială a Sănătății (A.M.S.) în luna mai trecută, ei l-au dus la O.N.U.. Este chiar mai flagrant decât Tratatul O.M.S. privind pandemia și noile Regulamente Internaționale de Sănătate (I.H.R.) ale O.M.S. combinate.

Pactul O.N.U. constă din două părți, una pe știință și tehnologie, iar cealaltă pe tineret și generațiile viitoare. În comunicatul de presă din 23 septembrie 2024, după summit-ul O.N.U. pentru lumea viitorului[1], limbajul este, în mod obișnuit, nedorit al O.N.U., deci poate fi interpretat în mai multe direcții.

Realitatea este alta.

Pactul spune că aceasta este structura de putere pentru controlul maselor . Se așteaptă ca toată lumea să aibă un I.D. digital biometric care îi marchează nu numai ca cetățean al unei țări individuale, ci și ca cetățean al global. De fiecare dată când auziți „global” sau „sustenabilitate”, se referă la Agenda O.N.U. 2030 și la noua putere înfiorătoare a O.M.S. (Tratatul Pandemic formulat diferit) de a ne controla și de a ne marca, dacă este necesar, cu vaccinuri mortale.

Oricine are o opinie diferită va fi etichetat teoretician al conspirației, ca în dezinformare, dezinformare sau dezinformare și va fi cenzurat. Făptuitorii vor fi „verificați” și pedepsiți de sistem, operați și aplicați de inteligența artificială (A.I.). Pedeapsa va include blocarea contului dvs. bancar, imposibilitatea de a face anumite achiziții, imposibilitatea de a urca într-un avion, metrou sau alt sistem de transport public sau să conduceți pe drumurile publice. Acesta este viitorul conform autoproclamaților stăpâni ai Națiunilor Unite ale lumii, alcătuiți din tehnocrați nealeși, puși la locul lor datorită supunerii lor față de puterile din spatele stăpânilor O.N.U. Ei au fost aleși să ia decizii mai presus de țările noastre și suveranitățile individuale din întreaga lume. Dacă nu reușesc să-și execute ordinele, sunt „dispăruți”.

Cineva se poate întreba cine sau care este puterea uriașă din spatele acestor instituții vizibile precum sistemul O.N.U., W.E.F. și altele, a birocraților inconștienți, nealeși și a tehnocraților, care joacă alături de sistem pentru că cred că vor fi protejați de acesta? Dacă acești birocrați ai O.N.U. și așa-zișii lideri ai țărilor membre ale O.N.U., care au fost de acord cu „Pactul”, ar fi știut cât de greșit cred că, promițând ascultare, sunt protejați – odată ce devin „mâncători inutili”, înlocuiți de inteligență artificială și un mecanism mondial digitizat, sau ei pot crede greșit, sunt condamnați.

Da, într-adevăr, „lectura minții” face parte din viitoarea digitalizare integrală și AI – o puteți numi Gulagul digital[2,3]. Ei bine, întrebarea puterilor practic invizibile din spatele tuturor – va da poate fostul președinte francez Jacques Chirac un răspuns parțial? Dacă numim Israelul de astăzi sionist-Israel luptă pentru un Israel Mare, am putea la fel de bine să considerăm noțiunea domnului Chirac despre Israel ca fiind cel de-al 51-lea stat al S.U.A. Ei controlează sistemul monetar occidental, care este o schemă Ponzi uriașă, supradimensionată, creată pentru a servi scopului de a sub-face lumea.

Amintiți-vă că Legea Rezervei Federale adoptată în 1913, care a permis crearea acestui sistem monetar Ponzi, a fost inițiată în decembrie 1911 de către masoni liberi și sioniști, interese mega-bancare evreiești și neevreiești. Acest sistem monetar a permis și proliferarea multimiliardarilor, inclusiv a celor care controlează cele mai importante instituții bancare și financiare din lume. Profitând de lăcomia oamenilor, ei folosesc noul-vechiul Dumnezeu, banii, pentru a controla lumea.

Între timp, războaiele trebuie să continue. Nu numai pentru a crește bogăția pentru și prin industria de război, ci și pentru a distra. De exemplu, premierul israelian Netanyahu a dat ordin să lanseze atacul asupra Libanului din camera sa de hotel din New York City, Germania evacuează diplomați și familii din Liban, iar Iranul își pregătește trupele să lupte în Liban[4]. Ar putea exista o mișcare și mai mare în spatele acestui atac al Pactului ONU asupra a 8 miliarde de oameni?

Indiciu puterii din spatele puterii?

Puterea, care controlează O.N.U. și toate cele mai distructive organizații din lume? Acum, este important să vă pregătiți cu mâncare, apă, lanterne, acces digital (?) sau alte mijloace pentru a comunica cu familia și prietenii, cum ar fi liniile fixe vechi. Acum ar fi momentul să facem ceva, dacă Noi, Oamenii nu vrem să fim înrobiți de Pactul O.N.U. pentru viitor. Trebuie să ne mobilizăm și să mergem înainte, acționând cu comunitățile noastre, cu prietenii noștri.

De ani de zile se vorbește despre apariția „Noii Ordini Mondiale”, a „Guvernului Mondial”, Religia Mondială, Bani Mondiali – ele nu mai vin; sunt deja aici. Conștiința colectivă este primul pas pentru a le opri, a ieși din sistem, prin crearea unei lumi noi și viitoare de suveranitate și libertate. Să începi de la zero poate să nu fie atât de greu pe cât pare, având în vedere generațiile noastre de experiență și mințile creative. Ar putea începe cu un comportament anti-globalist puternic: producție locală pentru consum local cu bani locali și servicii bancare publice suverane locale – și comerț cu vecini și oameni care gândesc la fel…   o mișcare dinamică, care va crește încet, dar sigur.

Autor: Peter Koenig

Sursa: https://www.art-emis.ro/analize/pactul-o-n-u-al-viitorului-uniti-sub-tirania-o-n-u

————————————–
Exit mobile version