Site icon gandeste.org

Nicholas Cezar: “Planul economic anunțat de Călin Georgescu a speriat structurile informative și de conducere din țară”

Planul economic anunțat de Călin Georgescu a speriat structurile informative și de conducere din țară. De aici un întreg tăvălug de reacții și decizii luate în cascadă. Nu a fost vorba în niciun moment despre pericolul rusesc – doar Elena Lasconi a văzut tancurile Armatei Roșii, dar ea mai degrabă s-ar uita la gloanțele băgate, deja, pe țeavă de Bulai, Drulă și Voiculescu, trioul antireformiștilor din USR.

Marele câștigător al bătăliei pentru cucerirea României este Klaus Iohannis. Cel puțin pentru moment, a reușit imposibilul – și-a prelungit vacanța prezidențială cu încă 3 luni, dacă nu chiar mai mult. Pe 21 decembrie trebuia să elibereze Palatul Cotroceni, să facă pași de acolo. Dar, zău, așa, în plină iarnă nu arunci în stradă nici un câine, darmite pe ditamai șeful de stat!?

Iohannis este ca Bruce Willis în „Greu de ucis”. La București se toarnă scenă după scenă din „Greu de scăpat de el 2”. În „Greu de scăpat de el 1” a jucat Băsescu și vedem că ajunși în prag de 2025 tot nu-i putem face vânt lui Petrov – l-am trimis la Bruxelles, dar degeaba, s-a întors pe meleagurile noastre și ne bântuie serile din studiourile tv ale propagandei globalismului progresist!

Călin Georgescu a făcut o greșeală…
Călin Georgescu a făcut o greșeală, în strategia sa de campanie.

A stat ascuns, s-a ferit de ochii indiscreți ai presei, nu a ieșit în lumina reflectoarelor, iar lumea s-a speriat când, după turul 1, a fost dat câștigător al alegerilor prezidențiale un …NECUNOSCUT! Da, orice s-ar spune, Călin Georgescu este un necunoscut pentru aproape 18 milioane de români, câți votanți are țara.

Ok, noi, ziariștii, îl cunoșteam de ani buni, dar omul de rând, cel care la urne a căutat să pună ștampila pe candidații partidelor tradiționale, a avut un șoc când s-a pomenit cu Georgescu!

Cine ești? De unde vii? Cum ai ajuns aici, Călin Georgescu? Sunt doar câteva întrebări legitime la care ar fi trebuit să răspundă noul favorit al românilor din străinătate, dar nu numai.

Mai departe, însă nu mai puțin important, ai negociat cu factorii de decizie din străinătate? Călin Georgescu s-a comportat în aceste alegeri ca și cum totul a fost prestabilit, de parcă a aterizat într-o țară bananieră și el era prezentat drept salvatorul care va aduce izbăvirea. Să nu te prezinți înainte s-a dovedit o greșeală de viziune. SUA și UE au știut de tine, de planul/programul pe care îl ai pentru țară?

Dacă ar fi cunoscut România bine – și negreșit o știe, doar că a subestimat forța și ambiția „statului paralel” -, Călin Georgescu trebuia să anticipeze că lupta pentru putere va fi teribilă; la București, nimeni nu renunță la os fără luptă, e pe viață și pe moarte disputa pentru ciolan.

SUA și Uniunea Europeană, iar aici mă refer la elementele-cheie din cei doi poli de putere, au știut care sunt intențiile candidatului Călin Georgescu?

Informațiile noastre sunt că Georgescu este cel puțin pe radarul lui Donald Trump, dacă nu ar fi chiar mai mult de atât. Dar, românul de rând/votantul a știut asta? Un ex-secretar de stat la „Apărare”, Florin Vlădică pe numele lui, stă lângă Călin Georgescu, dar în același timp este apropiat și de Gentry Beach, un texan ultraconservator, suveranist declarat și proprietar de fond de investiții, prieten și partener de afaceri cu familia Trump (prin Donald Trump Jr.). În același timp, evident, Beach a fost mare finanțator al campaniei electorale a republicanilor. Faptul că Vlădică este prieten cu Georgescu și Gentry Beach înseamnă că, într-adevăr, există o legătură a învingătorului în turul 1 din România cu anturajul președintelui ales al SUA.

Să nu uităm și de ieșirea publică a lui Trump Jr, care în weekend a pulverizat decizia CCR de a anula rezultatul alegerilor din România, amenințând voalat că lucrurile nu vor rămâne așa. Ce altă dovadă mai bună vreți?!

…, dar „structurile” s-au compromis. Total!
Planul lui, diferit de cum se procedează în mod normal, nu a fost, totuși, infailibil.

Structurile informative și de conducere din România, care încă mai păstrează puterea după mai mult de 20 de ani de aflat la butoane, caută cu disperare să nu fie scoase pe margine, să nu ajungă în „rezervă”.

În același timp, se vorbește în lumea intelligence-ului despre planul pe care îl are Donald Trump pentru reinstaurarea păcii în lume. Și, strict în ceea ce ne privește pe noi, ar fi vorba despre crearea unui culoar Bulgaria – România – Ungaria – Polonia care să blocheze/izoleze complet Ucraina în orice tentativă de a influența NATO și aprovizionarea cu arme.

În același timp, atenție, Trump se va folosi de această „centură suveranistă” să lovească în Ursula von der Leyen și establishment-ul de la Bruxelles. Iar șefa C.E. va sfârși executată pe altarul ideologiei globaliste când românii, polonezii, maghiarii și bulgarii își vor implementa măsurile protecționiste/naționaliste.

Este vorba fix despre ce vorbea Călin Georgescu în campania electorală – supraimpozitarea multinaționalelor care externalizează profitul (taxă pe cifra de afaceri) și impunerea unor legi împotriva hingherelii occidentale. Banii la noi, investiți aici, altfel tălpășița de unde ați venit – asta e politica pe care Donald Trump o exportă în toată lumea conservatoare, despre asta a vorbit și Georgescu în campanie când a spus că va impune ca orice firmă străină să aibă acționariat românesc.

Ideea în sine nu este o noutate, nu a inventat Călin Georgescu apa caldă. Omul doar copiază un model de succes. Cel al Dubaiului, care nu permite străinilor să controleze nicio firmă înființată în Emirate. 51% din acțiuni sunt pe numele arabilor, potrivit legii. În plus, în EAU, nu poți deschide nicio firmă dacă nu mergi la Registrul Comerțului însoțit de un cetățean arab, care să certifice faptul că va fi implicat în business-ul respectiv.

Apropo de suprataxarea multinaționalelor. Știți cât plătește redevență în România un colos din energie, cu sediul în Austria, care a cumpărat cea mai importantă companie a României? 2%! În Norvegia, redevența pentru firmele din acest sector este de 40%. Dublu standard? Mulțumim, U.E!

Despre asta a vorbit și Georgescu, idei cu care a speriat nu numai „statul paralel” din România, ci, iată, întreaga Europa. Măsurile economice propuse de el sunt pe placul lui Donald Trump, care a intuit că reprezintă săgeata cu care își poate doborî adversarii de la Bruxelles, fideli viitoarei ex-administrații de la Casa Albă.

Ce urmează? Noi și noi scenete, pardon, dezvăluiri

De ce statul român s-a speriat atât de mult de Călin Georgescu? Simplu, pentru că le ia cașcavalul de la gură unora care au decartat din greu pentru contracte preferențiale, job-uri bine plătite, grade și câte și mai câte favoruri. Sunt atât de îngrijorați, cu toții, încât și-au dat mâna până și dușmanii de moarte.

Îl știți pe atletul acela care la o ediție a Jocurilor Olimpice a reușit să treacă neobservat de securitate și a pătruns pe pistă, alergând cot la cot cu atleții de la proba de maraton? Așa a fost Călin Georgescu în alegerile prezidențiale de anul acesta – de nicăieri, s-a strecurat pe lângă Ciolacu, Simion, Ciucă și Geoană și a urcat pe primul loc. Până s-au trezit cei de la butoane, nu s-a mai putut face nimic, doar aducerea lui Lasconi în turul 2, ca să fie bâlci.

„Serviciile” au înțeles că pot rămâne fără SRL-uri, iar oamenii de afaceri, de tipul celor care se maimuțăreau „alaltăieri” în Parlament, sunt azi „șucăriți” că nu o să le mai meargă combinațiile dacă iese Georgescu președinte.

Ca să-și apere „statul paralel”, apar noi și noi scenete, pardon, dezvăluiri despre cât de periculos este Călin Georgescu. Cazul „Potra”, de exemplu, ne arată cât de jos a coborât mass-media mainstream, care până mai ieri îl elogia pe românul luptător din Legiunea Franceză, erou în bătăliile din Africa (Mali, Congo etc). S-a întrebat vreun jurnalist cum pleca Potra din România cu trupa sa de mercenari (mulți dintre ei, luptători în trupele S.A.S. ori alte structuri ale M.A.I.), ce aveau la ei? Indiciu 1: în niciun caz periuțe de dinți; Indiciu 2: cine dă aprobare pentru decolarea unui asemenea transport?

Tot ce am văzut în weekend au fost frânturi aruncate în presă ca să-i strice imaginea lui Georgescu. Iar atacurile se vor intensifica pe măsură ce se apropie luarea unei decizii în privința alegerilor prezidențiale.

Autor: Nicholas Cezar

Sursa: national.ro

Exit mobile version