Site icon gandeste.org

Luminita Arhire: ȘI TOTUȘI, LASCONI…

MOTTO: „Un alt lucru care mă diferențiază (!!!!, n.n.) ESTE CĂ SUNT FEMEIE (!!!!, n.n.). Femeia are negocierea în sânge şi stă în firea femeii să poată să dialogheze cu toți membrii familiei, indiferent cât de diferiți ar fi ei (!!!, n.n.). Că ies cu pantofii cu talpa roşie, cu acelaşi ceas de 30.000 euro şi se fac că cumpără nu ştiu ce covrig. Cumpără covrig şi după-aceea beau Moet şi nu mai ştiu ce mâncăruri fine la restaurate de fiţe din Bucureşti. Nu, coboară, frate, acolo unde doare şi ascultă-i, frate, pe români!” (Elena Lasconi, 10 septembrie 2024)
……………………………………………………………………………………..
V-am mai spus că, din motive cu totul obiective, din când în când, mă încearcă un misoginism sănătos și bine temperat, mai ales pe partea dreaptă. Și nu simt nici cea mai mică vinovăție pentru asta, deoarece dânsele, doamnele din politică au început, nu eu! De ce să nu mă lase pe mine liniștită madam Lasconi. ci să dorească cu tot dinadinsul să-mi intre în suflet? Vizitez o pagină media, pac! Lasconi cu lacrimi pe obraz, povestind cum s-a chinuit ea, muncind 16 ore pe zi, să frecventeze cu succes o super-facultate extrem de serioasă, cu profesori îngrozitor de severi, din prestigiosul centru universitar Deva… Dau drumul la televizor, hop! Lasconi, cu sufletul ei curat, ocrotind mușuroiul de furnici sub ochii placizi ai lui Gâdea Mihai (în timp ce, fiind o europeană sadea, cred că dânsa e perfect de-acord cu făina din greierii trubaduri -doar e și-o parabolă aici, nu-i așa? noi încurajăm furnica muncitoare și cinstită, iar nu pe artiștii pastorali care „performează” la drâmbă…). Deschid radioul, trosc! Lasconi, povestind cutremurător cum a luat 4,75 la un examen și, de-a dracului, profesoara n-a vrut cu niciun chip să-i mai dea 25 de sutimi, că doar nu le dădea de la ea din buzunar! Mi-e și frică să deschid frigiderul ca să n-o găsesc acolo, aranjând frumos pătrunjelul, frunză cu frunză și aliniind militărește morcovii.
Sigur, așa cum mărturisește, având negocierea în sânge, madam Lasconi dialoghează cu toți membri familiei sale, ba chiar și cu „membruța familiei” Oana, „bisexuala mândră”, care se lăuda că a dat cu erotismul multilateral dezvoltat în cetățenii de ambele sexe, ba chiar și în cetățeni non-binari în capul lor și se arăta, nu demult, „dezgustată, dezamăgită și șocată” de votul „jegos și discriminatoriu” al mumă-sii la Referendumul pentru redefinirea familiei! Având negocierea în sânge, Leana i-o fi oferit ceva satisfăcător fetiței sale de 31 de ani, expertă în „gaming”, cu trei facultăți începute și neterminate, autodeclarată „regină BI (SEXUALĂ, n.n.) mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă” (aha! e și „mamă de plante”, ca să vezi… Păi, atunci cred că Oana se poate declara și o ecosexuală mândră, că, până la urmă, dacă tot ești și „bi” și „woke” și „prog” și „eco-soc”… ce mare lucru e să rămâi grea cu un copac, la o adică, și să naști apoi niște lăstari, în liniștea pădurii!) așa că scandalul dintre cele două dive, rude de gradul întâi, s-a cam fâsâit…
Oriunde întorci capul, asta vezi: Lascoane cu negocierea-n sânge… Codruțe cu „anticărapșăn” criminal înfipt în creier… Gorghii care-au urcat în ierarhia partidului așa cum au urcat, pentru ca apoi să le propovăduiască colegelor ascensiunea politică exclusiv pe calea competenței… Clotilde prinse cu mâna pân’ la cot în urna cu voturi recitând despre „démocratie et état de droit” … Șoșoace vânzându-ne autobiografii fanteziste sub sloganul „Eu n-am mințit niciodată!”… infanteriste Cosette-Chichirele cu fantoma răngii de mareșal a lui Drulă în raniță…
Ce vreau să spun? Păi, vreau să spun că totul e spectacol grosier. O șușanea având în rolurile principale cabotine, diletante, actrițe de duzină. Egocentriste. Narcisiste. Impostoare. Aventuriere. Ipocrite. Femei care cred că „acum e timpul nostru!” doar pentru că a spus coana Ursula: „să fie paritate!” …Și -la naiba!- APROAPE PARITATE SE FĂCU!
Autor: Luminita Arhire
Exit mobile version