Site icon gandeste.org

Lucian Sarbu: “Armata imperială a deschis larg porțile imigranților”

Imperiul a ajuns în faza „nu mai avem suficienți soldați, hai să-i angajăm pe goți”, dar încă nu știe, sau poate că știe, dar se preface că nu știe.
De ani buni armata americană nu mai reușește să-și completeze efectivele. Au redus standardele fizice și chiar și pe cele psihopupu (acum se acceptă tranși) doar, doar or reuși să atragă suficienți fraieri care să lupte pentru gloria lui Hunter Biden și pentru afacerile complexului militaro-industrial grupat sub sigla NATO. Și tot degeaba.
Așa că armata imperială a deschis larg porțile imigranților. Ești unul dintre sărăntocii globali care tocmai au coborât de pe cămilă și vor să se-ncalțe pentru prima oară în viața lor cu niște papuci mai acătării? Uite, lupți pentru imperiu și capeți cetățenie.
Disoluția, așadar, a început. Cu Imperiul Roman a durat cam 200 de ani, procesul culminând cu bătălia de la Adrianopole (378), când goții s-au revoltat împotriva împăratului Valens și l-au ucis. În schimb disoluția Imperiului Britanic nu a durat mai mult de 50 de ani din momentul în care au fost nevoiți să aducă africani și indieni ca să se bată cu nemții pe câmpurile din primul război mondial. În epoca noastră extrem de grăbită disoluția imperiului american va dura și mai puțin, probabil în jur de 10-20 de ani, cam așa cum s-a întâmplat cu URSS-ul. Prin 2035 vom privi în urmă și vom vedea cum apune o lume complet diferită față de cea care se va ridica înaintea noastră. Mă rog, înaintea copiilor noștri.
Autor: Lucian Sarbu
Exit mobile version