Site icon gandeste.org

Klemm, întoarce-te! Hai mă, că am glumit…

Să îl auzi pe proaspătul ambasador al SUA lăudând prestația lui Iohannis&Ludovic, priceless. Spunând că de ei are “democrasi” nevoie. Te uiți în urmă și ți se face dor de foștii ocupanți ai scaunului.



Aud că a Germaniei Coană Mare tocmai ce vrea sa decreteze alegerile dintr-un land ca “incorecte politic”, că nu conduce cine trebuie. Vi se pare cunoscut?

Aproape toate Universitățile Britanice intră în grevă. Că personalul tocmai a fost anunțat de fondurile de pensii la care cotizează obligat forțat (private binențeles) nu le mai pot garanta…pensia. Și dacă vor garanții de Stat să mai plătească 8% din venituri. Politica Thatcher pe care noi ne-o dorim fierbinte (privatizarea a orice, oricum și lichidarea industriilor grele&minerit) duce în fundături de genul ăsta. A, stai…noi ne-am lichidat benevol industria grea și mineritul. Și milităm în stradă pentru dreptul unor privați de a ne da niste bani undeva la Calendele Grecești.

Multe școli de arhitectură din Franța intră în grevă pentru motive asemănătoare. Franța e semiblocată dar nu auziți nimic la știri, nu?

Stați liniștiți, PNL poate comite orice act, orice măsură, oricât de nedemocratică, Ordinul e Ordin. Liniște. Intrați în “bulele” de dreapta. Se discută despre festivalul San Remo.

PSD o să salveze situația. Am încredere în preaînțeleapta noastră Conducere. Sunt sigur că lapte și miere se vor revărsa pe străzile patriei.

Lipitori de afișe. Asta suntem. Și restul de 66%.

Autor: Vasile Suhov

Sursa: Vasile Suhov Facebook

Exit mobile version