Site icon gandeste.org

Jean Maurer: Propagandă electorală de 2 lei!

“Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern lansarea Planului Naţional pentru Marea Industrie. Este vorba, susține premierul, de un pachet economic de susţinere a economiei cu un buget de 2 miliarde de euro”.
Propagandă electorală de 2 lei!
1. România nu are bani decât dacă se împrumută din nou.
2. Trebuie să cumpere arme de miliarde.
3. Trebuie să ajute Ucraina cu alte miliarde.
4. Trebuie să repare Sănătatea, Educația, Infrastructura, Sistemul Energetic…, care sunt la pământ.
5. Și cel mai grav, nu are forță de muncă (calificată), pentru că ca. 7 milioane de romani lucrează în străinătate. Cu tibetani nu se poate construi industria, cel mult temple Buddhiste.
6. Economia Germaniei, principalul nostru partener economic, stagnează.
6. Și mai bate și războiul la ușă.
Cred că Ciolacu a mâncat prea mulți covrigi cu supradoză de mac.
Sfatul meu este să-l convingă pe Isărescu să dea drumul la exploatarea de aur în numele României, nu pe persoană fizică străină. Să aducă aurul depozitat la Londra înapoi, și cu acest aur să plătească revenirea românilor în țară, și cu un plan de dezvoltare național, naționalist și suveranist inteligent, făcut de români deștepți, să pornească la drum, drum care va dura în cel mai bun caz vreo 20 de ani. Pentru că tot atâta i-au trebuit și lui Ceaușescu în condiții de sacrificiu al populației. Și vorbim după 20 de ani, dacă mai existăm că nație…!
Eu nu spun că nu este posibil, dar nu cu tineri pensați, epilați, și cu gleznele goale, și nici cu tinere tunate și unghii de 5 cm, de nici nu știi cum se spală la păsărică.
Poate sunt eu prea pesimist…!
El Comandante.
Autor: Jean Maurer
Exit mobile version