Site icon gandeste.org

Jean Maurer: “Pe cuvântul meu dacă nu aș înființa Tribunalul Poporului și pedeapsa capitală pentru înaltă trădare”

Nu mi-am putut imagina cum Guvernele României și toți Președinții ei au fost în stare să trădeze consecvent Interesul Național, fără nici cea mai mică tresărire.
Iau ca exemplu contractul cu Gabriel Resources pentru înstrăinarea minereurilor aurifere, dar nu numai, de la Roșia Montana. Mai sunt însă alte sute de exemple la fel de apocaliptice.
Nu întru în detalii, dar contractul a fost făcut de așa manieră încât indiferent dacă întra sau nu în forță, Statul Român urma să piardă fie resursele, fie o penalizare de vreo 5 miliarde de Dolari. Ultima variantă urmează să se legifereze în curând de către Tribunalul ICSID de la Washington.
Băăăiiii…., chiar suntem un sat fără câini, condus în exclusivitate de trădători.
Și da, regret epoca lui Ceaușescu când așa ceva era exclus să se întâmple.
Acum, au inventat o nouă schemă de a înșela poporul: Căcatul ala cu platforma de acțiuni la Hidroelectrica, unde investești odată 1.200 de lei și primești lunar, atenție lunar, de zece ori mai mult.
Asta este escrocherie pe față…! Amestecată ar fi și o firmă “Enlight” din Israel, în care am evident totală “încredere”.
Ăștia nu se mai opresc și nu mai au limită pentru nimic…, Ăștia fiind Statul Român împreună cu Mafia Internațională…!
Pe cuvântul meu dacă nu aș înființa Tribunalul Poporului și pedeapsa capitală pentru înaltă trădare…! Că nu se mai poate în felul ăsta!
Nu-mi veniți cu contra-argumente democratice, umanitare organizatorice, sau creștinești, că Vlad Țepeș a avut exact rezultatele scontate, ceea ce contează în final. Iar pentru unii, începutul trasului în țeapă poate fi chiar plăcut…, mai pe urmă devine problematic…!
FMM de nemernici…!
El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Exit mobile version