Site icon gandeste.org

Jean Maurer: “Cum puteți spune că Johannis nu a făcut în cei 10 ani de mandat mut nimic…?”

Cum puteți spune că Johannis nu a făcut în cei 10 ani de mandat mut nimic…?
După părerea mea nu a făcut nimic cu Educația, cu Sănătatea, cu cei 7-8 milioane de români din Diaspora, cu Economia, cu Resursele Naturale, lucruri care erau prioritare, în schimb a adus pas cu pas România mai aproape de războiul din Ucrai’-na, cu accentul pe “i”, că alogenul ăsta nici românește bine nu vorbește, chit că a trăit o bună “peroadă” în România.
Pe ultima sută de metri, Sparanghelul a aprobat staționarea unui contingent militar naval american, tranzitarea de echipament militar suedez către Ucrai’-na, participarea armatei române la exerciții navale combinate, instruirea unui grup de militari ucrainieni pentru desant naval, toate astea nu ca țară NATO, ci în cadrul unei asistențe de securitate bilaterală (șmecherie NATO, ca să se evite o gălușcă extinsă cu Rusia). În paralel, România cumpăra armament în prostie, zeci de miliarde de dolari plătiți în avans.
Acum vin eu din satul Vale care este pe un deal, și întreb ca prostul, ca să nu fac notă discordantă cu niște specimene de p’acili’șa, și să mă identifice, pierzând astfel rândul la distribuția contra cost de pălincă, slana și ceapă, fiind prea vehement, unde vor duce toate astea…? Oare nu la întrarea României în război, că doar nu se va transporta slănină, cârnați și Telemea cu F-16, F-35, TAB-uri și rachete, din Sibiu la București!
Cum, tu’i Paștele și Grijania mă-sii de sas prost, a reușit ăsta să joace pe degete toate partidele și Parlamentul pentru implicarea dezastruoasă a României într-un rahat construit de Americani, dar și de retardații de europeni?
Ăștia chiar vor să învățăm limba rusă fără profesor..?
Păi, noi nu “știe” să vorbim nici limba română fără greșeală, inclusiv moi!
Eu doar vă spun, a notre vache nu-i merge bine, ci din rău în mai rău…!
(Comunicat ROAlert din Vale, din deal, emis de un partizan solitar)
El Comandante.
Autor: Jean Maurer
Exit mobile version