Țara cea mai conservatoare din lume, cu o populație în proporție de aproximativ 97,5% de origine indigenă, îmbrățișează și ea „diversitatea” și „multiculturalismul”, concepte globaliste care fac parte din rețetarul distrugerii națiunilor.
Dacă, în urmă cu 10 ani, opinia publică japoneză era în general convinsă că armonia naţiunii se bazează pe extrema omogenitate a populaţiei sale, iar Taro Aso, ministru de Finanţe, putea saluta, fără ca cineva să-l condamne, Japonia ca „o naţiune, o civilizaţie, o limbă, o rasă”, spălarea pe creier a funcționat și în această țară. Astăzi avem în Japonia manifestații pentru deschiderea granițelor.
Însă cele care au dat tonul, deci cele care au plătit publicitatea, „experții” și „analiștii”, au fost, ca peste tot, corporațiile multinaționale. Îmbătrânirea populației și scăderea gravă a ratei natalității, precum și o penurie cronică de forță de muncă au determinat Japonia să ia o hotărâre crucială: importul a milioane de străini care vor schimba fața Țării Soarelui Răsare, dar vor ajuta economia.
În 2023, numărul muncitorilor străini a ajuns deja la 2 milioane, ceea ce reprezintă o creștere de 12,4% față de 2022.
Japonia are nevoie să importe cel puțin 647.000 de imigranți anual pentru a acoperi deficitul de forță de muncă.
Acesta va ajunge în 2040 la 11 milioane de oameni.
Junji Ikeda, președintele unei agenții de recrutare a forței de muncă, afirmă că țara sa are nevoie de o soluție-șoc:
„Japonia intră într-o eră a imigrației masive… Ajustările progresive nu vor fi suficiente”.
De ce guvernul nipon adoptă catastrofala soluție occidentală, a „importului de forță de muncă”, în locul mult mai firești încurajări a politicilor de sporire a natalității, nu este greu de înțeles. În principal, din oportunism politic. Așa zisele guvernări democratice sunt incapabile să realizeze planuri pe termen lung prin care să fie susținută natalitatea, pentru că acestea ar fi costisitoare pe termen scurt, și le-ar diminua șansele de a câștiga următoarele alegeri. Astfel încât, pentru încă patru ani de putere, sacrifică – conștient și inconștient – viitorul țării lor și distrug poporul. Este ceea ce se întâmplă în întregul Occident…
Referindu-se la un program privind forța de muncă în transporturi, prin care vor intra în țară 820.000 de imigranți, adică dublul numărului prevăzute inițial, secretarul șefului de Cabinet al guvernului, Yoshimasa Hasay spune: „Facem eforturi pentru a realiza o societate incluzivă”. Prin urmare, după cum bine se vede, schimbarea mentalității poporului cu privire la viitorul său, „multicultural”, vine după și pentru a suține imperativele economice.
Un articol din Japan Times estimează că numărul lucrătorilor străini aproape că s-a dublat în ultimul deceniu, în timp ce comunitatea străină, în sens larg (inclusiv copii, elevi și studenți) a crescut cu 50%.
Coincidență: în paralel cu aceste evoluții, la sfârșitul lui 2023 guvernul nipon a anunțat o creștere a infracționalității…
Un fenomen nemaiîntâlnit de 20 de ani.
Sursa: anonimus.ro