Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: “DRUMUL SPRE DICTATURA GLOBALĂ”

Din imbecilitatea autorităților (cât o fi prostie, cât o fi crimă cu premeditare, nu știm), covidul a pătruns masiv în căminele de bătrâni din toată țara. Faptul că nu este un dezastru ca în Suedia, ține de miracol.

În cămine și spitale se fac majoritatea (re)testărilor.

O prietenă m-a sunat ieri disperată că nu mai știe nimic de mama ei, ținută în spitalul Colentina ca asimptomatică. Are demență senilă, face pe ea în pamperși, nu știe cum și dacă are cineva grijă de ea.

Dimineață, la biroul de evidență a populației, o femeie cu lacrimi în ochi întreba ce poate să facă în cazul unei bătrâne care are covid, aflată tot într-un cămin de bătrâni, căreia îi trebuie un nou buletin. I se explică faptul că nu poate să vină nimeni la ea să-i facă poza, să aștepte până se face bine.
La care femeia terifiată: “Dar după 1 august va fi mai rău decât acum!”

Populația a fost programată mental, de către demenții mesianici globaliști și cozile de topor securiste din politică și presă, că un dezastru e iminent.

Se poartă un război psihologic, zi de zi, împotriva poporului.

Pe acest fond, libertățile cetățenești sunt restrânse pas cu pas. Legea nazistă a spitalizării forțate este deja promulgată de președintele Johannis, după ce majoritatea toxică PNL- PSD a clocit-o în Parlament.

Apărați-vă LIBERTATEA!

#CoalițiaPentruNațiune

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Sursa foto: Market Watch

Exit mobile version