Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: CONTRA OPINIE

Boxul feminin îmi provoacă repulsie. Nu mai zic de MMA; nu pot să mă uit nici 5 secunde, îmi vine să vomit. Și mă uit cam la toate meciurile de K-1, mai ales dacă sunt în mari turnee.
Îmi plac sporturile de contact din copilărie: m-am uitat la micul televizor “Cosmos”, împreună cu taică-miu, mare pasionat de box, la meciurile legendarilor Cassius Clay, Frazier sau Foreman.
Chiar dacă acum pare ceva absolut normal (Clint Eastwood a eroizat pugilista într-un film celebru), opinia mea este că boxul feminin a devenit sport, chiar olimpic, la presiunea feministelor (“și noi putem să ne batem!”).
Păi dacă în comunism aveam femeia sondor sau tractoristă, de ce să nu avem azi femeia pugilist?
Suntem o civilizație în extincție, iar acestea sunt doar simptomele.
Nu, iertați-mă, pentru mine o femeie care se pocnește cu altă bezmetică și termină meciul cu nasul rupt, buza umflată, ochii vineți, arcada spartă, este o oroare! Pur și simplu de neprivit!
Acum însă feminismul este surclasat de transgenderism, next level la nivel ideologic. Adică dacă un mascul vrea să intre în ring ca muiere și să care pumni, de ce nu? E absolut “firesc”.
Dacă se continuă așa, sportul o să fie distrus de ideologie LGBT. Nu există egalitate în sport între sexe, sunteți țicniți?
Când Serena Williams a făcut prostia să provoace bărbații la tenis și a declarat că orice mascul care este peste locul 200 ATP va fi înfrânt pe teren, a venit un neamț bărbos pasionat băutor de bere și fumător de Marlboro de pe locul 205 (nu mai țin minte exact, dar cam pe acolo), care spulberat-o și pe ea, și pe sor’sa, cât sunt ele de umflate de steroizi. Plus că le-am văzut toți pe bătăușele alea care făceau mișto înainte de meci de Perversu, că e gras, că ele sunt profesioniste, nu ca fraieru’ ăla bătăuș de stradă, cum o încasau amândouă ca vinetele coapte pe tocător.
Dar, ca să revin la ce mă doare: scoateți boxul feminin din cadrul disciplinelor olimpice! Este o oroare!
Eu sunt uimit că mai toți comentatorii conservatori sunt tulburați de faptul că unui sportiv algerian (părerea mea că este hermafrodit) i s-a permis să lupte cu femei în ring – pe care, evident, le va spulbera -, dar nimeni nu pune în dezbatere anormalitatea boxului feminin!
Autor: Iulian Capsali
Exit mobile version