Site icon gandeste.org

Iulian Capsali: ”Acefalul acționează”

Cred că nu există domeniu național (social, politic sau economic) pe care Ficus Captivus să nu-l te(r)felească. Pare că strategia este aceea de a forța propria demitere, ca să arate tuturor stăpânilor cât e de prigonit și să lovească în stabilitatea țării, îndemnând la o insurecție revoluționară. Că mai sunt Boți care se plimbă prin orașe noaptea. Iar tactica pârjolirii e singura pe care a învățat-o de la Băsescu.



Nu mai are resurse, și-a dat măsura impotenței totale, nu mai poate face altceva decât să intre în grevă prezidențială și să blocheze Statul. Asta pentru ca majoritatea parlamentară să ceară demiterea. Numai așa poate salva Statul Paralel și în special pe Koveși, dizolva înțelegerile PSD cu “evreii”, poate distruge economia (vedeți articolul lui Dan MV Chitic din RL) și boicota total inițiativa civică a Referendumului pentru căsătorie/Familie.

Faptul că se adresează #rezist pentru ațâțarea tulburărilor de stradă, mă face să cred că acest mutant este pus ca să se detoneze. Cu ajutorul Germaniei și al Departamentului de Stat al SUA (Soros).

Un trădător nătâng, înconjurat de otrepe.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali

Exit mobile version