Site icon gandeste.org

INTERCEPTARE ZDROBITOARE DESPRE PROCURORUL LUI PONTA

Deputatul Sebastian Ghita scoate o proba uluitoare despre procurorul DNA Mircea Negulescu: „Baga-mi-as…in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta… – Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi… – Da. Ba… – Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!” (Audio)



Deputatul Sebastian Ghita a scos pe piata o inregistare audio care, daca este adevarată, ar trebui sa duca la destituirea de urgenta a procurorului DNA Mircea Negulescu, cel care instrumenteaza dosarele Ponta-Blair, al lui Sebastian Ghita, dar si al lui Vasile Blaga. Stenograma unei interceptari audio despre care deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control SRI, sustine ca este o discutie dintre procurorul Mircea Negulescu si un coleg al sau, a fost data publicitatii de postul de televiziune Romania TV.

O publicam integral, invitand autoritatile in drept sa reactioneze. Este adevarat sau nu? Daca e adevarat, consideram ca se impune excluderea din magistratura a procurorului DNA Mircea Negulescu, intrucat unui magistrat nu ii este permis sa aiba un asemenea limbaj despre persoanele pe care le ancheteaza.

Iata inregistrarea audio si stenograma discutiei:

Procuror Mircea Negulescu: Baga-mi-as… in ma-sa! Nu mai putem sa traim pe planeta Romanica din cauza lu’ un jegos ca Sebi Ghita care este un vagabond, o zdreanta. Eu spun asa… Eu i-o spun in fata pana la urma: ‘ba, esti o zdreanta! Du-te… de aici de panarama!’

Coleg DNA: Da, ba, dar ti-au tinut spatele si aia de la Bucuresti, ba, si Kovesi…

Procuror Mircea Negulescu: Da. Ba, ma jur ca ii spun in fata ca n-am ce sa…ce sa imi faca sa-mi… Pai toate n-au plecat, frate, de la mine?

Coleg DNA: Pai daca il bagi pe Ghita, il toarna pe Dragnea si, gata, rezolvam!

Procuror Mircea Negulescu: Lasa-ma, manca-ti-as gura, ca-s periculos rau de tot, ma jur ca-s foarte periculos. Dar daca, ba, daca nu ma cunosti du-te…, nu te baga cu mine, manca-ti-as gura, ca ma ia capul! Asta nu suport!”.

Sursa: Lumea Justitiei

Exit mobile version