Site icon gandeste.org

Gheorghe Piperea: “România este, începând cu 2014, în stare cvasipermanentă de urgență, starea normalitate fiind doar provizorie.”

România este, începând cu 2014, în stare cvasipermanentă de urgență, starea normalitate fiind doar provizorie. Acest regim a fost instaurat printr-o ordonanță de urgență care nu a fost niciodată supusă aprobării parlamentului.
Aceasta nu este o conspirație, ci o declarație oficială a ministrului sănătății. Se regăsește peste tot în presa de săptămâna trecută.
Scopul instaurării acestui regim a fost acela de a-i pune lui Raed Arafat la dispoziție controlul situațiilor de urgență medicală, prin Departamentul pentru Situații de Urgență, laolaltă cu celelalte situații de urgență din țară – cutremure, inundații, război la graniță, vânt, caniculă, căcăreșniță, lăcuste, iad alb.
Notă intermediară: spre deosebire de ce crede lumea, ambulanțele Ministerului Sănătății asigură transportul a 90% din urgențele medicale, iar operațiile și tratamentul se efectuează de urgentiștii și specialiștii de la UPU și de la ATI.
De 10 ani, din poziția de șef al DSU, Raed Arafat este „comandantul acțiunii”, iar țara este în survival mode, adică, în situația anormală în care lumea noastră este obligată să uite de normalitate, de drepturi și libertăți și chiar de Constituție, ori de câte ori mai intervine sau este inventată o criză oarecare. Interesant este că, în survival mode nu se aplică regulile normale ale achizițiilor publice. Cu bugetele de zeci de miliarde aflate la dispoziție și cu imunitatea de răspundere juridică asigurată de aceste legi ale catastrofei și dezastrului, Arafat poate decide discreționar ce și de unde să cumpere cu bani publici și cum și unde să distribuie resursele. De aici și hiper-îmbăgățirea amicilor săi și a companiilor cu care face afaceri.
Raed Arafat este cel pietrificat și pus pe soclu de cei mai mulți dintre români (la fel cum s-a întâmplat și cu Isărescu). Pentru a exista și a se manifesta în voie, din postura cvasi-dictatorială de comandant al acțiunii, starea naturală de lucruri a fost inversată, devenind excepția. Regula este starea de urgență. Ne-am smurdificat. În această trans-realitate, omul obișnuit nu mai este natural sănătos și nevinovat, ci „natural” bolnav și suspect de infectarea altora. Singura scăpare este că nu toți suntem prinși de Arafat și băgați în detenție medicală forțată, ca asimptomatici.
Reamintesc că sunt încă în vigoare ambele legi totalitare ale plandemiei: Legea nr.55/2020 și Legea nr.136/2020. În baza lor, o putem din nou lua de capăt, cu același gomandant de la agziune, Arahat. Poate fi o nouă plandemie de covid ori vreo gripă aviară sau porcină. Poate fi vreo luptă contra schimbării clismatice sau contra deviaționiștilor, negaționiștilor, conspiraționiștilor.
De aceea, este esențial aceste acte normative să fie abrogate, iar Arafat demis din toate cele 12 funcții pe care le are în Statul român. Dar asta, în 2025, că acum lucrurile sunt osificate – toți știau, toți se înfruptau, toți tăceau, deci nu vor lua măsuri. Nu ei, nu acum.
Hai Liberare!

Autor: Gheorghe Piperea

Exit mobile version