Site icon gandeste.org

Gheorghe Piperea: „Cum se face că pentru vaxinare suntem 14,5 mil., dar pentru vot suntem 18,2 mil.?”

Autoritățile plandemice dau ca necesar de imunizare în turmă un șeptel de 10,5 mil de capete. Dacă procentul luat în calcul este 70%, înseamnă că totalul populației vaxinabile (persoane cu vârsta de peste 16 ani) este de 15 mil.
Doar că te uiți pe totalul alegătorilor cu drept de vot la alegerile din 6 dec 2020, persoane cu vărsta de minim 18 ani, și vezi că sunt 18,2 mil.
De fapt, proporția gogoriței statistice este și mai mare, dacă ne gândim că în cele 15 mil de vaxinabili intră și persoanele cu vârsta între 16 și 18 ani. Cel mai probabil, numărul acestora este de cca 500 de mii. Or, 14,5 mil de persoane cu drept de vot nu înseamnă 18,2 mil nici în visele anti pe_se_de ale lui Werner.
Ironia neagră este că de numărare și gestiune informatică se ocupă, în ambele cazuri, același ubicuu și atoatevăzător sts. O să vedeți imediat comentarii elogioase la adresa sts – că e infailibil, că nu poate greși, că bla bla bla (culmea e că extrem de mulți astfel de elogiatori ai sts l-au crezut, totuși, pe V. Voiculescu atunci când a spus că cifra infectărilor a fost viciată electoral de pnl și că cifra deceselor este mult mai mare decât cea afișată).
Când am spus că alegerile din 2019 până în prezent au fost viciate, am avut primordial în vedere această aberație statistică – suntem cca 19,6 mil, dar avem drept de vot 18,2 mil. Persoanele sub 18 reprezintă cam o cincime din populație, deci nu pot fi mai puține de 3,5-3,8 mil. Rezultatul scăderii e cam pe acolo – 14,5-15 mil de alegători, număr egal cu cel al vaxinabililor.
Aceste întrebări au fost puse, oficial, și de Avocatul Poporului. Nu i s-a răspuns niciodată.
Să văd acum autoritatea electorală, iohaniștii, usereplusiștii, pielenii sondajelor fake și toți inteligenții serviciilor secrete cum se face că pentru vaxinare suntem 14,5 mil, dar pentru vot suntem 18,2 mil.
Autor: Gheorghe Piperea
Exit mobile version