Site icon gandeste.org

Gheorghe Piperea: “Azi e ultima zi de facebook pentru mine”

Tuturor celor care mă acuză sau sunt dezamăgiți pentru că am decis, ca independent, să candidez la europarlamentare alături de AUR: mersi pentru susținerea de până acum ca fani activi, precum și pentru “urmărirea” acestei pagini. De acum puteți da unfollow. Nimeni nu e de neînlocuit. Dacă voi ajunge în Parlamentul European, lucru care nu mă va schimba deloc, mă voi strădui să aduc schimbarea în bine și să contribui la revenirea la normalitate a Europei, inclusiv pentru cei care m-au detestat dintotdeauna, mă urăsc acum și vor fi dezgustați de mine de mâine încolo.
Dacă trăim încă într-o țară liberă, înseamnă că nimeni nu poate fi blamat pentru alegerile și opțiunile sale politice. Dacă nu, atunci fiți cu băgare de seamă: într-un regim totalitar, oricine poate fi blamat că poartă șapca pe partea dreaptă, când regula irepresibilă este să porți șapca pe stânga.
PS: Azi e ultima zi de feisbuc pentru mine. Pentru o lungă perioadă de timp, voi lua o pauză. Haterii se pot răcori o vară întreagă, trollii se pot îngrijora că n-or să mai aibă cu ce să mă atace.
Autor: Gheorghe Piperea
Exit mobile version