Site icon gandeste.org

E oficial: Tucker Carlson i-a luat interviu lui Putin

E oficial: Tucker Carlson i-a luat interviu lui Putin. Tocmai a anunțat acest lucru jurnalistul însuși. Fără să publice, încă, interviul (care trebuie montat, desigur).
Chestia asta e ceea ce americanii numesc „game changer”.
Pentru că problema cu Tucker Carlson la Moscova, care cauzează atâta disperare trompetelor, e simplă. Cine voia să fie informat obiectiv, oricum știe deja și punctul de vedere al Moscovei. Suntem în 2024, mâine-poimâine se împlinesc 2 ani de la debutul operațiunilor militare din Ucraina, dacă te interesa cu adevărat să afli istoria acestui conflict, o aflai.
Dar cine nu – și ăștia sunt foarte mulți, poate 90% din populația Occidentului, din diverse motive: că au stat cu capul în pungă, sau că nu i-a interesat, sau că au fost prea ocupați pentru a mai pierde vremea și cu treaba asta – îl va afla acum.
Îl va afla cu siguranță, deoarece Tucker Carlson, când publică un video pe feedul lui de X/Twitter, face zeci de milioane de vizualizări.
Dacă CIA-ul nu reușește cumva să-l împuște pe jurnalist sau să-i închidă lui Elon Musk platforma X/Twitter, foarte curând „gardienii adevărului oficial”, cei care decid ce trebuie și ce nu trebuie să audă și să afle populația occidentală, vor avea de-a face cu o nouă durere de cap.

Autor: Lucian Sarbu

Exit mobile version