Site icon gandeste.org

Dezinformarea triumfă dacă anticorupția e unidirecțională și devine antipesedism!

Washington Post, ziarul Democraților lui Hillary Clinton și al lui Klemm (la ei ziarele sunt obligate să declare ce partide susțin) s-a apucat să scrie un articol în care aduce ode lui Kovesi și critică PSD – ul apreciind că Țmembrii Partidului Social-Democrat (PSD), aflat la guvernare în România, care a fost în centrul corupției endemice din România și că Liderii PSD propun acum zeci de amendamente la Codul penal și Codul de procedura penală, care ar proteja liderii politici de urmărirea penală pentru infracțiuni dintre cele mai diverse, de la mituire până la hărțuire sexuală”.



Desigur, se știe clar că WP scrie pe bani, că altfel nu-l macină pe el grija de corupția endemică din România. Când ai resurse nelimitate pe care ți le dă Statul Român, sigur că dai bani cu nemiluita să fii lăudat și să-ți critici adversarii… că doar e pe banii prostului de contribuabil.

Prea-cinstiții PDL – iști ori PNL – iști nu au nici pic de miros de usturoi de corupție (probabil la fel de inventate de Marea Anticoruptă ca și restul lumii… dar au primit și ei dosărele).

Iar a prezenta propunerile unui deputat extaziat de nașterea sa pe Pămnt, și alea trunchiate (că nu aveau legătură cu mituirea), drept propuneri PSD – centrul corupției endemice – denotă clar reaua-credință a sponsorilor articolului.

Băi, nerușinaților, nu vă mai trădați nația că sunt multe infracțiuni prin Codul ăla penal!

PS – doamna Sorina Matei, de isprava asta a lui Maior ce ziceți?

Autor: Ingrid Mocanu

Sursa: Ingrid Mocanu Blog

Exit mobile version