Site icon gandeste.org

Când la Washington se deschide fereastra, la București se face viroză

Iată știri cu adevărat grave care arată cât de urât și de dureros se prăbușește ordinea momdială. După pandemia exploatată politic și refuzul Europei germane de a mai coopera cu SUA, “războiul civil american” aruncă prima putere mondială în haos. Se pregătește criza economică.



Pe când pe malurile Potomacului se mută nu piața Maidan, ci piața Tienanmen, pe malurile Dâmboviței se joacă spectacolul de revistă “cu mască și fără mască”. Mare atenție, însă, la viroza geopolitică!

Reproduc în continuare, comentariul dlui Cosmin Gușă referitor la ceea ce se întâmplă acum în SUA, comentariu la care subscriu.

“ALARMĂ de grad ZERO in SUA! Și-n LUME!! La aceasta ora sunt arestari in masa in SUA, cei arestati fiind protestatari care ieri si azi noapte au demonstrat, devastat si incendiat in peste 30 DE MARI ORAȘE AMERICANE!

Totul a pornit de la moartea acum cateva zile a lui George Floyd, un barbat de culoare care a decedat dupa ce a fost imobilizat brutal de catre politisti, acesta sufocandu-se in urma procedurilor. De-aici a pornit o agitatie mult disproportionata, amplificata prin retelele de socializare si mass media anti Trump, folosindu-se printre altele inclusiv “riot actors”, adica actori platiti care sa interpreteze in strada diverse scene dramatice care sa para reale, in intentia de isterizare a populatiei.

Bineinteles ca este vorba de o “regie” impotriva lui Trump, organizata in perspectiva alegerilor prezidentiale, dar devine limpede ca inamicii lui sunt “GATA SĂ DEA FOC AMERICII” in intentia lor de a-si recastiga puterea pierduta odata cu venirea la putere a lui Donald Trump.

Acesta este un eveniment gravissim care, consecutiv pandemiei INDUSE mondial, va pune nu doar America pe jar, dar va genera probleme MARI de toate felurile pe intreaga planeta. Noua Ordine Mondiala se pare ca se doreste a fi impusa prin evenimente regizate, la care nu ne asteptam deloc, așa ca va trebui sa ne pregătim de ce e mai rău in perioada următoare!

Anexez aici niste filmulete in care o sa vedeti prin Chicago, Seattle, Miami, LOS Angeles, etc., devastari mai mari ca la noi in 1989, incendieri, intentii de luare cu asalt a Casei Albe, ceea ce CNN (anti Trump) eticheteaza ca fiind “IMAGINEA UNEI TARI IN HAOS”!

In mod sigur liderii mondiali și-au petrecut noaptea fie la birou, fie conectați total la aceste evenimente, pentru c-au înțeles ca de azi lumea se va schimba și mai mult ( abia acum pricep refuzul ciudat de ieri al Angelei Merkel de a participa in Iunie la reuniunea G7 convocată de către Trump in SUA, nemțoaica pretextând ca nu se va deplasa pe motiv de … pandemie).

Ce te faci însă când ești condus de lideri decuplați și slabi, cum e cazul nostru?! Stai, aștepți și te rogi ca la tine-n țară sa nu se întâmple …”

Autor: Adrian Severin

Sursa: Adrian Severin Facebook

Exit mobile version