Site icon gandeste.org

Bogdan Nicolae Voicu: “Fascismul european exista fara putinta de tagada.”

Fascismul european exista fara putinta de tagada. Vedem ofensiva acestui fascism impotriva Rusiei, prin varful de lance Ucraina banderista. Daca stii cine a fost Bandera, recte un lacheu al lui Hitler, ca si Antonescu, daca stii ca acesta are zi nationala in Ucraina, daca stii de defilarile fostilor membri ai Diviziei SS Galitia, vinovata de crime de razboi, in Kiev, daca stii de trupurile tatuate cu zvastici si chipurile lui Hitler si Bandera ale ucrainenilor neonazisti de la Azov, atunci stii ca Ucraina este fascista, ca si statele care o sprijina.
Unii spun ca si Rusia este fascista. Argumente sunt destule ca nu este asa. Comunistii rusi sunt in Parlament. Fascistii nu permit niciodata existenta comunistilor. Sa ne amintim ca atunci cand au venit nazistii in Parlament, in Germania, in 1933, primul lucru pe care l-au facut a fost sa ii matraseasca pe comunisti. Ucraienii fascisti, veniti la putere in 2014, i-au matrasit si ei pe comunisti. Apoi vorbim de cele doua republici, Donetk si Lugansk, care sunt populare, comuniste si au secera si ciocanul pe drapele. Sa avem in vedere grupa de elita de garda ce deschide defilarea de 9 Mai, Ziua Victoriei, pe muzica antifascista a marsului stalinist antifascist “Razboi sacru”, cu steagurile Rusiei si al URSS. Veteranii rusi, cat au defilat de Ziua Victoriei, au defilat cu portretele lui Stalin.
Este Rusia de azi antifascista? Cu siguranta, da. Obiectivul ei de denazificare a Ucrainei este real. Este Rusia de azi comunista, daca este antifascista? Nu, insa Rusia nu este anticomunista, datorita celor mentionate mai sus.
Orban nu este Rusia, asa cum nu sunt Le Pen si Dughin. Rusia este Rusia, iar lupta ei antifascista este reala.
Mai mult, oricine se opune imperialismului vestic, care acum a imbracat haina fascista, daca nu este fascist, merita sprijinit. Rusia si China, sa nu uitam sprijina lupta neocolonialista in Africa, ajutand la dezvoltarea societatilor africane. Fascistii nu sprijina Africa.
Ca si comunist, eu sprijin Rusia antifascista.

Autor: Bogdan Nicolae Voicu 

Exit mobile version