Adrian Onciu: GLOBALIȘTI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ!
editor
Chiar dacă partidul lui Le Pen a câștigat primul tur al alegerilor parlamentare din Franța cu circa 34%, globaliștii lui Macron au prea puține motive de panică. Puterea va rămâne concentrată la Palatul Elizee pentru încă trei ani, până la viitoarele alegeri prezidențiale, întrucât este exclus ca Le Pen să formeze o majoritate cu extrema stângă (28%, potrivit estimărilor). Pe de altă parte, partidul lui Macron și republicanii de centru-dreapta însumează doar 30% din opțiunile electoratului. Greu de realizat o majoritate în Adunarea Națională și de alcătuit noul guvern. De data asta Cristina Cileacu, reporterul-erou al televiziunii Gigi24, a evitat să transmită în direct de la nivelul solului, de pe malul Senei, cu casca de protecție pe cap. Nu a fost niciun pericol palpabil, bazele NATO amenințate de teroriști se aflau la mare distanță. A existat doar potențialul pericol ca Franța să alunece spre extrema-dreaptă, investitorii strategici să plece, sindicaliștii și activiștii Antifa ai lui Soros să iasă în stradă, iar țara să se scufunde în haos, simultan cu întregul continent. Nu va fi cazul. Macron va rezista pe baricade, cu un guvern de marionete din tot spectrul politic, stânga-dreapta-centru, până când un alt globalist, mai proaspăt, mai puțin erodat, va ateriza la Palatul Elizee – odată cu alegerile prezidențiale din 2027.
Se pregătește, cumva, un false-flag al aliaților occidentali? Ce interes ar avea americanii să-i anunțe pe simplii cetățeni de pe tot globul că teroriștii (aka ”oamenii lui Putin”) intenționează să atace baze NATO din Europa? Astfel de anunțuri publice nu-și au rostul. Bazele NATO sunt amplasate în afara zonelor civile și beneficiază de o protecție corespunzătoare. Un potențial atac terorist s-ar traduce prin amplasarea unor bombe la baza militară de la Cincu, spre exemplu, de către cetățeni străini (sau chiar români). Ori, de ce nu, prin lansarea unor drone de mici dimensiuni, dotate cu explozibili. Sunt variante foarte greu de luat în calcul, dar care conduc spre suspectul de serviciu din ultimii ani – Vladimir Putin. Cu sau fără dovezi palpabile, aliații NATO abia așteaptă să pună pe tapet, la ore de maximă audiență, ”atacul mișelesc” al Moscovei asupra unor ținte NATO (din sutele aflate la dispoziție). Cu sau fără victime.
Liberalii și celelalte partide mainstream, cu excepția PSD, insistă ca alegerile prezidențiale să fie în noiembrie, eventual comasate cu cele parlamentare după modelul din 9 iunie. Există un deficit major de voturi în dreptul candidaților PNL și USR (Ciucă, respectiv Lasconi), așa că presiunile asupra guvernului Ciolacu au scopul de a micșora distanța față de candidatul PSD în cele două luni suplimentare de campanie (septembrie și octombrie) cerute insistent de liberali. Vom vedea, probabil, și mai multe panouri publicitare cu ”ostașul în slujba țării” – nu doar pe străzi, ci și în mall-uri, pe stadioane, în instituții guvernamentale. Pe de altă parte, plagiatul lucrării de doctorat a lui Geoană (78 de pagini din rapoartele președinților Bill Clinton și George W. Bush) ar putea să constituie o recomandare în plus. Cum ar fi fost ca plagiatul să conțină rapoarte ale ministrului Lavrov, spre exemplu?
p.s. Bună încercarea d-nei Dogioiu (o știți, globalista de la Spotmedia) de a sugera că Elena Lasconi va atrage voturi de la AUR, și nu de la liberali sau alte formațiuni similare. Oare ce legătură o fi între votanții AUR și reprezentanta unui partid care a promovat vaccinarea obligatorie, războiul cu rușii și marșurile LGBT?
Cică membrii familiei l-ar fi sfătuit pe Joe Biden să continue cursa prezidențială, întrucât celebrul medic Raed Arafat va fi prezent în apropiere, 24 de ore din 24, cu o ambulanță dotată printre altele cu asistentă, ventilator mecanic și izoletă.