Site icon gandeste.org

Adrian Onciu: “Fanii imperiului Soros au trecut de la agonie la extaz în decurs de câteva ore”

Referendumul pro-UE din Republica Moldova probabil că va marca victoria echipei Sandu la diferență de câteva mii de voturi. Cu aportul masiv al diasporei.
Un milion de moldoveni (adică 40 la sută din total) trăiesc în afara țării – majoritatea în occident. Ei sunt cei care au stabilit, practic, că Moldova va intra în UE. Cu sau mai degrabă fără voia celor rămași acasă.
E normal. Cetățeanul-universal provenit din Moldova vrea ca patria mamă să se alăture imperiului. Vrea ca săracii Europei să vină la masa bogaților și să îndure orice umilințe pentru o bucată mai albă de pâine. Căci, nu-i așa, altfel tragi la căruța Ursulei când ai burta plină și abonament la Netflix.
Românii și moldovenii se vor reuni doar formal, tardiv și fără tragere de inimă, sub comanda din ce în ce mai fermă a Bruxelles-ului. Vom avea doi președinți în Consiliul Europei, la fel de slugarnici ca Iohannis și fără nici cea mai mică intenție de a apăra interesul național.
Puși în fața dilemei propagandistice ”ori cu rușii, ori cu americanii”, moldovenii și-au pierdut libertatea de a decide în propria țară cu aerul fals-satisfăcut al unei dame de companie care tocmai își numără banii la sfârșitul zilei de muncă.
Autor: Adrian Onciu
Exit mobile version