Analize și opinii

Ninel Peia: ”Noul sport național printre hipsteri- jignirea creștinilor”

De fiecare dată când avem un eveniment religios important, soroșiștii se dau peste cap ca să ne explice ce tâmpiți sunt românii care merg la Biserică, care merg la Sfânta Liturghie de Paște sau care merg în pelerinaje precum cel care se desfășoară în aceste zile la Iași.

SOROS ataca credinta

Poporul român este unul eminamente creștin. Peste 90% dintre români sunt fie creștin-ortodocși fie greco-catolici. A jigni deci creștinii în aceste momente înseamnă a jigni nu doar 9 din 10 români ci a jigni direct moștenirea culturală și religioasă pentru care s-au jertfit și și-au dat viața bunicii noștri. Inclusiv bunicii lor!

Din punctul meu de vedere, credința este cea mai importantă valoare transmisă din generație în generație iar obligația noastră este de a o transmite mai departe, așa cum am primit-o.

Ceea ce mă miră însă este că fix cei care astăzi iau la mișto românii care susțin Catedrala Mântuirii Neamului sau care merg în pelerinaje vor veni peste două luni să le ceară voturile.

Să-i vedeți atunci, pe liberali și pe useriști, cum ies la vânătoare cerșind voturi fix de la românii pe care astăzi îi jignesc. Credeți că le va merge? Eu sper că nu.

Autor: Ninel PEIA , Deputat de Ilfov

Sursa: Ninel Peia

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • D-le Peia nu esti omul potrivit să-i critici pe altii. Din cauza bârnei pe care o ai în ochi ți se pare că toți au paie în ochii lor.

  • Pai, fara credinta, ce-ar fi OMUL de pretutindeni? O frunza-n bataia vantului, pustii, plutind in deriva, venind de nicaieri si indreptandu-se niciunde, o natiune suferinda, amputata, o lume devitalizata, deturnata, devastata.
    Credinta ne-a tinut de veacuri ca specie binecuvantata intre Pamantul unde ne sunt radacinile, trecutul, obiceiurile, traditiile stramosesti transmise din generatie in generatie si Cerul spre care ne indreptam privirea de prunc, fara teama, circumstanta, din pacate, exploatata politic, doctrinar, in satisfacerea intereselor clientelare de GRUP, hegemonic, electoral. Atentatul la CREDINTA n-are leac, are PEDEAPSA prevazuta in normele sacre, sfinte, universale.
    ” Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el, multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei, multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucuria si zambetul pe chip”, pct. 30 din Legile strabune, sacre. Multumesc, Doamne pentru darurile si lectiile vietii! Multumesc! Adevarata Credinta! Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti, de oriunde si oricati am fi!