Analize și opinii

Tara te vrea! Te vrea plecat!


O traducere aproximativa ar fi… in cazul nostru…
“Tineri! Sunteti pe cale sa plecati intr-o mare cruciada! La care ne-am gandit cam mult! Ochii nostri sunt asupra voastra! Sperantele in bunastarea noastra stau si in voi! Alaturi de sclavii ramasi in tara vom asigura prosperitatea! Ei ne dau impozite mici dar miliardele trimise de voi ne asigura bunastarea! Sarcina voastra nu va fi usoara! Va trebui sa munciti 14 ore pe zi, sa furati la nevoie dar ganditi-va ca altfel nu putem plati scoala copiilor si pensiile parintilor vostri! Noi suntem bine echipati si obisnuiti cu deturnarea banilor! Vom lupta salbatic, tu vei fura din magazinele germane pentru a trimite bani, noi ii vom distribui unde trebuie!
Dar este 2010!

Societatea occidentala prea s-a simtit bine! Nu vor rezista la o lupta corp la corp!
Ei nu sunt obisnuiti sa li se fure banii asa cum stim noi!
Primul val de bisnitari si curve au redus forta lor de aparare. Avem firme si “hackeri” acasa care trag constant tepe occidentalilor!
Nu vom accepta nimic altceva decat bunastarea romanilor!
Si nu uitati ca si bisericile au nevoie de bani!
Du-te dracu si adu bani!”

In primul rand vreau sa imi cer iertare fata de cei care au eliberat Europa de nazism si fata de romanii care muncesc in Occident.
Dar cam asta ar fi discursul conducatorilor fata de romanii debarcati prin lume.
Pe scurt, se cam spune, nu iti place, esti concediat. Si s-au cam obisnuit sa ne trimita peste granita. De ce?
Pentru ca e profitabil!!!
Muncesti ca un sclav in Romania si platesti impozite de 1000 de euro? Nu ar fi mai bine sa muncesti in Occident si sa trimiti 10.000 de euro pe an?

Iau doar cazul medicilor: impozite platite la stat din salariul minim pe economie cat au ei, 80 de euro pe luna si din “atentii” zero. Plecat in afara, sigur va trimite copiilor si parintilor 1000 de euro pe luna.
Bani care vor fi cheltuiti in Romania unde “unii” au firme si trebuie sa ruleze banii.
Asa ca lupta tu acolo dar nu ne uita! Suntem o mare familie, eu mafiotul roman, parintii si copii tai.
Si daca Doamne fereste are vreunul nevoie de ceva doar il iei tu ca ai de toate acolo, nu-i asa? Scoala, spital ,strada, ce iti trebuie? Doar le ai acolo!

De ce de 20 de ani toti prietenii mei care au facut bani in Occident nu suporta sa stea in Romania? Si de ce copii vostri sunt prin Occident pe banii oamenilor obisnuiti?
Raspundeti Domnilor conducatori din ultimii 20 de ani!

update:

sursa: chrysthyan.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Mai semnati articolele, mai tovarasi ! Sa stim si noi AL CUI ESTE ACEST PUNCT DE VEDERE FOARTE FILOZOFIC de mai sus !Nu vreti sa semnati, asa cum nici un individ care isi lasa excrementele pe marginea santului nu-si lasa infipta in ele cartea de vizita ! Sa va fie rusine !

  • Ar trebui sa plecam toti… sa facem un pas in spate pana cadre tot sistemul monstruos in groapa. Dar pana atunci traim intr-o mare de ironie. Acest articol nu prea sublineaza faptul ca milioanele de romani plecati in afara nu contizeaza la sistemul de pensii, implicit accelerand prabusirea acestui sistem PIRAMIDAL. Nu-i critic, as face la fel. Personal sunt dezamagit de generatiile de 40-90 de ani, cei care s-au lasat fraieriti.

  • Interesant punctul dvs de vedere. Un punct de vedere diferit (critica) intotdeauna face mai mult de cat o apreciere (lauda). Cu siguranta vom fi mai atenti la ceea ce exprima sau pot exprima viitoarele articole si vom incerca sa mentinem ridicata stacheta modului de abordare a subiectelor tratate.
    Acest blog sub nici o forma nu doreste sa “denigreze poporul roman” (cred ca a fost o alaturare nefericita de cuvinte din partea dvs ) ci:
    – sa “denigreze” liderii politici romani – care fura, mint si manipuleaza – si atitudinea lor fata de poporul roman;
    – incercam sa aratam lucrurile absurde si nedrepte, lipsite de logica si bun simt ce se intampla in societatea noastra si care determina pe unii dintre romani sa aleaga ca solutie de salvare (asa cum bine ati mentionat si dvs) si emigrarea dar aceasta decizie sub nici o forma nu poate veni ca o consecinta a celor citite aici sau pe oricare alt canal de informare;
    – ca se poate si altfel si ca in momentul de fata Romania nu se afla pe drumul cel mai bun drum;
    – ca merita sa lupti pentru Romania – acest lucru poporul roman l-a facut dintotdeauna;
    – cautam impreuna cu cititorii nostrii solutii pentru ca fiecarui roman de oriunde s-ar afla sa-i fie mai bine:
    GANDESTE! INTREABA! EXPRIMA!
    …ridica-l/trezeste-l (macar) si pe cel de langa tine!

    Referitor la comentariul care nu a fost publicat imediat acesta a fost retinut automat datorita uneia dintre cheile generale de control folosite pentru a opri acele comentarii spam sau triviale si nu este vorba de o limitare a dvs de a va exprima opiniile. Voi incerca sa revizuiesc acea lista.