Analize și opinii

Se trezeste America?

Desi mass-media nu raporteaza despre aceste revolte tot mai dese si organizate impotriva imperiului Wall Street, acestea incep sa prinda contur. Nu mai putin de 40 astfel de revolte au avut loc in weekend pe teritoriul Statelor Unite, neraportate, insa deocamdata nu i-a descurajat pe protestatari. Sa fie asta inceputul mult asteptatei treziri sau doar un foc de paie?





sursa: theworld-we-live-in.blogspot.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai daca lumea a inceput sa se opuna guvernelor de pretutindeni , asta nu ar insemna venirea lui Antihrist ceva mai devreme ? Poate ca asta e si planul .

  • Dacă într-o ţară de doi lei ca România trebuie să ai autorizaţie pentru (…) grup pe stradă, dar în ţara care se zice că a “inventat” democraţia, nu trebuie autorizaţie?! Cu siguranţă da! Şi atunci îţi vine să te întrebi, a început şi la ei “ciolaniada pe ţară”, adică cei din administraţia locală încep să dea la gioale celor aflaţi deja la “oala cu sarmale”?! Sau e o simplă manipulare a oamenilor pentru a arăta că e democraţie, dar lucrurile evoluează tot în direcţia trasată…(ptiu drace, era să zic de partid) de cei aflaţi la “butoane”?! Adică stăpânii…(ptiu drace era să zic a băncilor), “inelelor”?!