Analize și opinii Cultură și Familie

“Români, apărați-vă credința și familia!”

SOROS atacă! Români, apăraţi-vă credinţa şi familia! Partidele şi instituţiile noastre au fost acaparate de oameni şi doctrine potrivnice intereselor Neamului! – Ninel PEIA Deputat Român (2012-2016).
Eu, unul, nu ştiu ca vreodată în istoria noastră să fi existat vreo vreme în care să fim supuşi unui asemenea atac, continuu, vehement, şi din ce în ce mai puternic.


Ţintele sunt două dintre componentele ce ne definesc esenţa, ca români. Credinţa şi familia, stâlpi de bază ai românismului, elemente pe care orice român le iubeşte şi le preţuieşte sunt, de câţiva ani, târâte în noroi fără ruşine şi cu o plăcere absurdă de către inamicii văzuţi sau nevăzuţi ai Ţării.

În ultimul timp, însă, aceste atacuri nu numai că s-au înteţit şi au devenit mai veninoase ca niciodată, ci au început să vină şi din interiorul Ţării şi nu numai din partea ONG-urilor vândute unor stăpâni care nu ne iubesc. Acum, lucrurile stau şi mai grav: multe atacuri sunt concertate, plănuite şi lansate din inima unor formaţiuni politice parlamentare. Uneori astfel de valuri de ură vin chiar şi din cercurile cele mai intime ale unor instituţii care sunt plătite din buzunarul nostru.

Aceasta ne spune un lucru foarte grav: partidele şi instituţiile noastre au fost acaparate de oameni şi doctrine potrivnice intereselor Neamului. Acest lucru nu este acceptabil pentru nici unul dintre noi, pentru niciun contribuabil şi pentru niciun patriot autentic.

Semnalele vin acum parcă din toate părţile, dar cu precădere dinspre partidele politice, istorice sau nu, care nu mai fac faţă puterii financiare, planurilor de şantaj şi infiltrării unor vectori periculoşi în rândurile lor.

Cu mişcările de stradă cred că v-aţi cam lămurit. Centrele de influenţă ale acestor mase căzute victimă unei propagande mai mult sau mai puţin subtile ies la iveală aşa cum se separă uleiul de apă. Nu peste multă vreme ne vom confrunta cu personaje care nu vor mai avea de ce să se ascundă în spatele unor măşti cu mare priză la public. În stradă, deja ştiţi că există forme de organizare copiate după sisteme internaţionale gen antifa, care cred în guerilla social-urbană ca fenomen de tensionare continuă a statului, în cazul acesta, a României.

De cealaltă parte, statul pare a nu mai rezista acestor mişeleşti atacuri şi cedează, puţin câte puţin, în faţa propagandei neobolşevice multiculturalist-progresiste, în faţa cererilor din ce în ce mai tranşante de integrare a Ţării în dimensiunea unei univesalităţi blestemate care reduce românul la a fi cetăţeanul planetei, un animal dedicat consumului şi potrivnic propriei gândiri, un zombie, nu un membru important al Neamului său.

Dacă acest plan va reuşi, Neamul Românesc se va pierde pentru totdeauna în umbrele unei istorii care are tendinţa de a şterge trecutul şi pilonii naţiunilor promiţând un viitor al libertăţilor totale, un Babilon mare cât o planetă.

Familia este pentru noi ceva sfânt. Şi aşa trebuie să rămână. Femeia, bărbatul şi copiii lor. De aici pleacă construcţia de milenii a unei naţiuni. În acest caz a Neamului nostru. Dărâmarea acestei statui a înţelegerii şi împăcării, a speranţei într-un viitor limpede şi frumos, ar fi o mare victorie pentru duşmanii neamului nostru, şi un pas incredibil pe drumul pierderii conştiinţei naţionale. Pământul trebuie să devină o mare mămăligă, fără identitate şi putere de reacţie, un amestec numai bun de manipulat oricând şi oricum după bunul plac al unor personaje ce slăvesc pe oricine altcineva în afară de Dumnezeu.

Credinţa noastră, ortodoxia de care suntem toţi legaţi printr-un cordon ombilical sacru, una dintre treptele alese de români către Mântuire. Ei bine, şi credinţa noastră milenară trebuie să dispară mai întâi într-un ecumenism caritabil, pentru ca a apoi să fie dată uitării. Atacurile asupra Bisericii sunt atât de multe în fiecare zi, încât nici nu mai ştiu ce exemple să mai aleg.

Ateismul a luat, în ultimii ani, un avânt care îl depăşeşte cu mult pe cel din anii roşii, anii comunismului impus de antihriştii sovietici. Dacă pui lângă acest „trend” mişcările de prozelitism declanşate pe întreg teritoriul României de diverse secte mai mult sau mai puţin importante, uşor putem constata că românii creştini au ajuns o insulă care stă în faţa unui Ocean al necredinţei sub care curenţii smintirii pregătesc furtunile păgâne ale secolului.

Singura soluţie este să ne unim, toţi cei care credem în Neam şi Ţară şi să facem un zid de nepătruns în jurul familiei şi credinţei. Un zid care va sângera, va striga de durere, se va zvârcoli din cauza acuzaţiilor nedrepte ce-i vor fi aduse, dar care nu va ceda nici un pas, nici un milimetru în favoarea blestemaţilor care ne vor praf şi pulbere.

Veniţi, să dăm mână cu mână, şi puternici cum ştim că putem fi împreună, să înălţăm ultima redută a Neamului, ultima cetate a Credinţei, ultimul zid de apărare al Ţării.

Oasele şi carnea noastră vor sta la baza acestei sfinte construcţii şi gândurile şi faptele noastre vor fi sabie şi scut în faţa invadatorilor şi slugilor lor, hoarde ale necinstei şi murdăriei.

Şi vom învinge, căci cauza noastră este dreaptă, familiile Neamului sunt cu noi, Credinţa Neamului ne e sprijin în veac şi speranţa ne va da lumina necesară alungării întunericului!

Ninel PEIA Deputat Român (2012-2016)

Sursa: facebook.com/NinelPeia

Despre autor

contributor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cuvinte frumoase, dar atat. Pt ca n-ai cu cine! Cand aud cuvinte de genul: poporul/armata/serviciile/tinerii se vor trezi si vor lupta pt…..bla,bla,bla….,imi vine sa fac haz de necaz.
    Cine sa lupte? Armata sau serviciile, pline la varf de masoni tradatori si spagari? Poporul, o masa amorfa si inerta de oameni:unii cu griji si necazuri, indatorati pana peste cap; altii(si nu putini) cu gandul la cum sa se imbogateasca mai rapid, calcand peste cadavrele semenilor; altii rupti de dreapta credinta ortodoxa; acest popor, mai intai sa lupte cu pacatele si viciile lui. Tineretul,lipsit de modele veritabile, crescut cu fata la consumism, mall-uri, fite si cu spatele la Cruce? Sa fim seriosi! In Romania de astazi, aproape nimeni nu mai vrea sa se jertfeasca!
    Daca e sa analizam cu multa obiectivitate vremurile si faptele, practic raman 2 variante pt poporul roman:
    1. sa sufere si sa indure la nivelul fiecarui individ sau familii(pt ca n-am fost in stare sa fim solidari ca neam in fata Raului) , toate experimentele si constrangerile ce vin din afara si aplicate de Sobolanii de la Putere, culminand cu jertfa suprema;
    2. sa aiba sansa, ca intr-un razboi NATO-Rusia(f.previzibil), in care Rusia sa fie victorioasa(macar in prima faza), cei care vor supravietui sa inlature si sa lichideze mizeriile masonite de la conducerea tarii si sa aduca Romania, neaparat intr-un sistem de securitate alaturi de Rusia-tara ortodoxa.
    Restul sunt ipoteze sau variante lipsite de orice sansa de implinire.