Analize și opinii Cultură și Familie

Ioan Mircea Pașcu: Din păcate, văd ca am devenit ”criminalii de serviciu” ai UE!

România e adusă în situația de a plăti oalele sparte de alții, în Europa, doar pentru că nu știe să-și apere cauza, susține europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu într-o postare pe Facebook, cu referire la recentul scandal european al ouălor infestate,



”Din păcate, văd ca am devenit “criminalii de serviciu” ai UE: pentru ca substanța incriminata in cazul ouălor ar fi fost, chipurile, importata din România, de doi olandezi, printr-o firma belgiana, România este acuzata si ia pumni in cap!?

Domnilor, in primul rând, substanța respectiva nu este interzisă! Este interzisa utilizarea ei la animale destinate consumului (in cazul acesta, găini), dar nu producerea ei, ca dovada ca olandezii au putut sa o achiziționeze fără probleme prin firma belgiana menționata!

Al doilea, exportatorul nu este vinovat de faptul ca importatorul utilizează substanța in mod nepermis! Nu romanii au dat găinile cu substanța respectiva, ci olandezii si, posibil, firma belgiana!

Ca atare, in loc sa facem pe noi de frica si sa începem controale peste controale, lucru care nu face decât sa întărească suspiciunile la adresa noastră, întărind acuzațiile false ce ni se aduc, ar trebui sa începem sa punem noi întrebări si sa direcționăm acuzațiile acolo unde trebuie: spre Olanda si Belgia!

Va mai aduceți aminte de scandalul cărnii de cal, in care, tot așa, am fost acuzați pe degeaba, ca sa se concluzioneze pana la urma ca nu am avut nimic de-a face cu povestea acea împuțită?

La fel si acum, dar sa nu așteptăm ca Dumnezeu sa ne facă dreptate, cu speranța ca vom fi primiți in rai mai ușor, ca murim cu dreptatea in mâna!

Sa fim, din contra, verticali si sa punem si noi întrebările noastre!

Sper ca Guvernul sa înțeleagă bine acest lucru!”

Sursa: In Politics

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Criminalii de serviciu”, cersetori, vampiri, corupti, evazionisti, analfabeti functionali, bizoni, pupatori de moaste, fanatici religiosi, morman de fiare vechi, groapa de gunoi a Europei…oare nu-i prea mult?! Statele europene civilizate printre care Olanda si Belgia in speta, au epuizat toate metodele de denigrare, sabotaj, subminare, izolare, in ce ne priveste. O singura metoda le-a mai ramas. Faza pe oua. Oua infestate. Oribil. # Oribil.

  • da e prea mult ! de aceea se impune urgent iesirea din aceasta babilonie satanica, parsiva si mincinoasa umita ue !!!

  • Dar cu toate acestea suntem un aliat si partener strategic de nadejde!
    Acu’ nu pot sa nu-mi amintesc epitetele rogoziene: paduchi, nenorociti, creaturi marsave, spuse la tulburare, intr-un context asimetric, hibrid, cainos…vorbe-dus RECE, RECE, RECE ca GHEATAAAA, GHEATA CARE SE-NCALZESTE GLOBAL. A fost odata ca-n povesti, a fost un permafrost. Ne-ncingem de la centura fotonica, da’ sa ne-ncingem si intre noi ca sa mentinem viu jocul scanteii. De vis, jocul scanteii divine…

  • Ne-a inzestrat Dumnezeu cu munti, campii, dealuri, aur verde, negru, metale pretioase, rare, resurse de toate felurile, cernoziom, ape: BISTRITA, IALOMITA, SARGETIA, un fluviu ce izvoraste din muntii PADUREA NEAGRA si se varsa in MAREA NEAGRA, iesire/exit la mare. N-aveam iesire la ocean, motiv pt care prezenta americanilor in teroriu tine loc de ocean, de scut?!…in cond. in care si domniile lor au confundat capitalele UE, in speta Budapesta cu Bucurestiul si viceversa, steagul secuiesc cu drapelul nostru, drapel lasat in berna pe dupa scaune la festivitati inaugurale… Asa ca, “tot ce misca-n tara asta, mi-e prieten numai mie, iara tie…”… scut deVeselie, lie, lie, ciocarlie… tot prin vaz duh zboara solutia planetara!

  • Poate at trebui ca dl.IMP sa vorbeasca si in parlamentul ue, nu numai pe “facebuci”, despre problema oulelor care in freaca pe belgieni si nu numai … Doar o pro.cur.areasa comunista are voie sa debordeze la “brusel” sau mai poate vorbi si altcineva ?!? La munca cinstita !

  • Diversiune, strategii murdare, otravite, criminale, care au legatura de cauzalitate directa cu mijloacele de obstructionare a Proiectului Nesara (vezi din 9/11 pana in prezent, evenimente pe fata!, razboi, terorism, fenomene meteo extreme, otravirea, imbolnavirea, exploatarea, indoctrinarea, indobotocirea, inrobirea si insclavizarea umanitatii).”DAR toate acestea sunt pe CALE sa se SCHIMBE!”
    S-ar parea ca schimbarea se produce din Los Angeles, “Toti pentru unul si unul pentru toti!”
    Victoria Luminii! Doamne ajuta!
    Namaste!, cum doreste si simte fiecare sufletel sa exprime, manifeste, zideasca temelia Binelui Comun, “zidurile Ierusalimului”, Eris/Salem, 11:11, 21 08 2017! In direct!