Analize și opinii Politică

SECRETUL MURDAR AL MEDICILOR ONCOLOGI ȘI FARSA MEDICALĂ CARE A MUTILAT INUTIL MILIOANE DE FEMEI: CANCERUL LA SÂN

Există în ultimul timp o publicitate extrem de agresivă și virulentă care se face mamografiei, adică controlului la sâni în scopul prevenirii tumorilor maligne. Milioane de femei din Europa și din SUA au fost diagnosticate în ultimii douăzeci de ani cu cancer al sân și au fost operate chirurgical de tumori maligne la sân, au fost supuse unor tratamente medicale cu costuri exorbitante, au fost supuse iradierii ori chimioterapiei și în cele din urmă ”au reușit să învingă boala”.

Ceea ce nu vor ști ele niciodată și nici familiile lor este că toate aceste paciente nu au avut cancer, diagnosticul a fost unul pus intenționat, mutilarea lor chirurgicală a fost inutilă și tratamentul a fost o farsă sinistră al cărei scop a fost acela de a le stoarce de bani. În afara acestor pierderi bănești, uriașul stres și traumatismele psihice prin care milioane de femei și familiile lor au fost silite să treacă sunt crime care nu se vor putea prescrie niciodată.
Acesta este secretul murdar care face ca industria cancerului să intre pe profit și oncologia să înregistreze ”beneficii financiare” atât în spitale cât și în farmacii. Cu ajutorul televiziunilor, medicii oncologi sperie femeile cu amenințarea cancerului la sân și le supun unor tratamente exorbitante și unor operații chirurgicale care în realitate nu sunt decât niște farse.

Mai mult de 93% dintre femeile care au fost diagnosticate ”precoce” cu cancer la sân prin examene mamografice nu au avut niciodată cancer. Aceasta este concluzia studiului publicat recent în  New England Journal of Medicine (NEJM) de către o echipă de medici americani condusă de dr. Gilbert Welch și E. Komen.

Publicitatea grețoasă și agresivă prin care femeile sunt îndemnate să-și facă controlul mamografic spunându-li-se că 93% dintre femeile depistate cu cancer incipient la sân sunt salvate nu este nimic altceva decât metoda prin care milioane de femei sunt mânate de la spate către abatoarele chirurgiei oncologice moderne și operate la sâni fără să fie nevoie de acest lucru, pentru că în realitate nu sunt bolnave de cancer.
Se exploatează în acest fel teama femeilor cu profituri fabuloase pentru buzunarele farmaciștilor și chirurgilor.

De obicei femeile sunt speriate de medici cu următorul prognostic: ”Dacă nu faci operația și nu urmezi tratamentul de chimioterapie în șase luni ești moartă. Dar totul este o minciună. Femeile nu au nimic sau în cel mai rău caz au tulburări hormonale sau noduli benigni la sâni. Spitalele oncologice obțin profituri fabuloase prin vânzarea de medicamente și servicii chirurgicale și de terapie unor femei depistate cu noduli la sâni la controlul oncologic și mamografic. În realitate aceste diagnostice sunt false, femeile nu au cancer și ceea ce li se vinde sunt droguri și servicii medicale inutile. Nici un alt test medical nu a fost promovat cu mai multă asiduitate și agresivitate ca mamografia. S-a mers până acolo încât chiar și femeile sănătoase sunt obligate să se supună controlului mamografic și să-l facă periodic. ” (Dr Gilbert Welch – New York Times)

Totul se rezumă la o escrocherie pură, la o înșelătorie al cărei scop este obținerea de bani. Cancerul al sân, ca și cancerul de col uterin au devenit sperietori cu care șarlatanii oncologi amenință femeile presându-le să scoată sume imense de bani pentru cumpărare de vaccinuri contra cancerului de col uterin sau pentru tratamente contra cancerului la sân. ”Depistarea precoce a cancerului la sân” a devenit un cult modern care implică ritualuri aproape mistice.

Televiziunile sunt parte activă a acestei șarlatanii oncologice și își încasează și ele partea lor de profit emițând zilnic în eter îndemnuri ca femeile să-și facă mamografii sau să se vaccineze contra cancerului de col uterin.

Femeile care cad în această cursă a morții încep o lungă și înspăimântătoare cură cu tratamente chirurgicale, de chimioterapie și radioterapie care le otrăvește corpurile și din care ies mutilate și distruse psihic. Cele care nu mor și reușesc să supraviețuiască se consideră că ”au învins boala”. În realitate nu au învins nimic, pentru că nu au avut niciodată cancer. Diagnosticul de cancer care li s-a pus a fost unul fals. (surse: Mike Adams – Natural News)

Marina CALIOPE

sursa: universulromanesc.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cred că astfel de articole, nu doar că sunt complet lipsite de profesionalism (medical, în speță) dar și elucubrează! Dacă nu e cu supărare ce surse de (dez)informare folosiți pentru astfel de articole?!?
    Generalizările sunt extrem de păguboase. Ca medic. din practica curentă, pot să infirm astfel de aberații.

  • pentru cele 8 femei (din 100,000) a caror viata a fost salvata – merita. sper sa continue mamografia ca si masura preventiva. articolol se bazeaza pe traducerea unei publicatii reale, dar mesajul este unul fals si inecndiar care ar putea costa viata multor femei in viitor. Screening pentru cancer este absolut necesar dar total inexistent in Romania. Astfel romanul moare de cancer de san, colon, prostata multe dintre care ar fi putut fi prevenite cu o colonoscopie, examen de san/mamografie sau examen digital rectal. Ca sa nu mai vorbim de industria de tigari pe care o platim generos pentru a ne da cancer de plamani. Urlati impotriva tutunului/carcinogenilor, nu a preventiei doamna Mariana Caliope. Poate cineva va va salva viata in viitor – si atunci nici un pret nu va mai fi prea mare!

  • ar trebui demascate astfel de abuzuri, cu nume si prenume. sunt convinsa ca atrocitati de genul asta s-au intamplat, dar nu e cazul sa generalizam, motiv pt care trebuie precizat cu multa acuratete cine anume se face vinovat.. in rest, sa nu descurajam pe nimeni sa mearga la medic pentru controale de rutina! sa fim sanatosi, ne doresc!!

  • Daca cineva din familia autoarei acestui articol total neprofesionist, ar muri de cancer mamar diagnosticat prea tarziu cand deja metastazele s-au raspandit in tot corpul, sa vad daca ar mai afirma primitivismele astea. Mamografia este necesara in situatii si pe criterii stabilite de medicul curant al fiecarei femei, nu de-a valma la toate femeile. Chirurgii care mutileaza femei fara sa fi fost bolnave de cancer fireste ca trebuie si pot fi trasi la raspundere. Daca ar fi multi cum reiese din acest articol, ar insemna ca suntem o natie de psihopati, din fericire nu este asa. Aruncati cu noroi in medici fara sa ganditi, doar pentru trafic pe net.