Analize și opinii

Romania este independenta energetic, conform datelor de pe eurostat

Ce date are premierul Ponta de repeta ca un papagal ca gazele de sist vor aduce indepenta energetica Romaniei?


Pentru ca tot suntem mintiti legat de dependenta energetica de Rusia, trebuie sa facem clar tuturor ca ea este o mare baliverna. Romania este una din cele 3 state UE (langa Olanda si Norvegia), care produc excedent de gaze! Acest lucru reiese din balanta extrem de simpla de calculat intre productia de gaze si consumul Romaniei! Efectiv, oamenii astia ne mint, desi statisticile oficiale arata ca Romania produce mai mult 125% din necesarul sau de gaze!!!


Printati-va aceste tabele, ele sunt cheie, le dati in cap tuturor care vor veni sa va vrajeasca cu acest argument al dependentei. E un argument imbatabil!’ (Maria Olteanu)

Eurostat productie gaze:

eurostat1

Eurostat consum gaze:

eurostat2

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Rahatul pe care i-l molfaie mereu arendasul de Ponta cu gazele de sist;este o adevarata cacialma politica.Papagalul de Ponta si cu”marlanul de Vaslui”(dumitru buzatu un profesor de curci bete care presupun ca a fost vazut in direct pe realitatea-tv)sau lasat mituiti de cei de la Chevron si acum nu mai stiu cum sa o dreaga.De aceea totul se face secret si in graba fara respectarea legilor si a Constitutiei Romaniei care contravin cu drepturile fundamentate ale omului.

  • Este evident, pe zi ce trece, faptul ca minciuna sta nu numai in birourile Guvernului dar, este impinsa, pe vectori de comunicare, in spatiul public si aceasta ca urmare lipsei de reactie a maselor de oameni!
    CRED CA AR TREBUI SA CEREM INSTITUIREA PE CALE PARLAMENTARA, PRIN CEL PUTIN 7 MILIOANE DE SEMNATURI, A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA PENTRU PARLAMENTARI, MINISTRI, INALTI FUNCTIONARI PUBLICI ASTFL CA, ACESTIA SA POATA FI PEDEPSITI DE LEGE CAND MINT,FAC TRASEISM, FURA, PREMEDITAREA -PRIN DECLARATII DATE IN SPATIUL PUBLIC, SA CONFERE CIRCUMSTANTA AGRAVANTA!