Analize și opinii

PSD a decretat: ”Iohannis este în campanie!”

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, joi că preşedintele Klaus Iohannis a amânat numirea în funcţie a celor doi miniştri, Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici, pentru că este în campanie electorală şi vrea să întârzie performanţa guvernului.



”Preşedintele este în campanie. Preşedintele nu face decât să blocheze activitatea guvernului. Nu e nimic nou în această chestiune”, a declarat pentru MEDIAFAX deputatul PSD Florin Iordache. El a mai spus că dacă în cazul numirilor şeful statului poate avea o dată observaţii, în privinţa demisiilor sau a revocărilor nu se poate opune.

”Demisia e o chestiune personală, iar chestiunea cu revocarea este atributul personal al primului- ministru. Ceea ce face preşedintele nu e nimic nou, dar din păcate invocă 1 Decembrie şi invocă unitatea, în condiţiile în care nu face decât să blocheze guvernul. Nu este atributul dumnealui să cenzureze propunerile pe care de revocare ale primului ministru. Demonstrează încă o dată este într-o bătălie deschisă cu guvernul şi cu majoritatea parlamentară. El vrea să întârzie performanţa guvernului, ceea ce este contraproductiv”, a adăugat Iordache.

Autor: R.C.

Sursa: Cotidianul

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu