Analize și opinii

Prima reacție din CSM după schimbul de replici dintre Tudorel Toader și Augustin Lazăr: ‘Lucrurile nu sunt în regulă și foarte clare’

Victor Alistar, membru CSM, a comentat joi, la Antena3, schimbul de replici dintre Tudorel Toader și Augustin Lazăr, după ce miercuri ministrul Justiției  a publicat, pe site-ul Ministerului Justiției, precizări legate de numirea lui Augustin Lazăr în funcția de procuror general al României.



„Lucrurile nu sunt în regulă și foarte clare. Ori niște prevederi legale, niște politici publice în domeniul justiției trebuie să fie clare și previzibile . Este nevoie de o totală transparență. Trecând de aceste replici, este nevoie să vedem office-ul dosarelor, trebuie să vedem documentele care au fost la dosar, pentru că din ce a publicat ministrul Justiției ieri pe pagina ministerului mai sunt și alte aspecte care trebuie clarificate”, a spus Victor Alistar.

Autor: Alexandra Cruceru

Sursa: Stiripesurse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • ISTORICA DECIZIE DE CLASARE CU PRIVIRE LA IMPROPRIETARIREA FDGR SUCCESORUL GRUPULUI ETNIC GERMAN DECLARAT ILEGAL CONSTITUIE POTRIVIT PROBELOR PIESA INTEGRANTA A DOSARULUI DE CANDIDATURA. TRIMITEREA LA GREFIERA ACARUL PAUN N-ARE RELEVANTA IN SPETA. SE DOVEDESTE FAPTUL CA NUMIREA PROCURORULUI GENERAL IN FRUNTEA PARCHETULUI GENERAL ARE LEGATURA DE CAUZALITATE CU ILEGALA IMPROPRIETARIRE, RECUNOASTEREA OFICIALA A UNEI GEOSTRATEGII DE SORGINTE NAZISTA, EXTREMISTA, IN CONTRAPONDERE CU NATIONALISMUL NOSTRU DE BUN SIMT, MODERAT, FIRESC (ETICHETAT INTENTIONAT, TENDENTIOS, ABUZIV, ILEGAL, INCORECT, IMORAL FANATISM RELIGIOS) INTEMEIAT DEALTFEL PE DOVEZI ISTORICE INDUBITABILE, FIIND O PLOAIE RACOROASA DE VARA. PLOAIA CARE NE TREZESTE! PARAFRAZANDU-L PE MIHAI VITEAZUL, BISERICA SI STAPANIREA UNA SA FIE! SI ASA ESTE!

  • Dosarul de candidatura era complet la termenul limita de depunere? CSM? Art. 16 alin 2 din Constitutie? Miroase a impostura.