Analize și opinii Cultură și Familie Politică

MACOVEI-DECLARAȚII HALUCINANTE: ANGAJĂRILE LA DNA, PE BAZĂ DE ”LIMBAJ AL TRUPULUI”

Europarlamentarul Monica Macovei a oferit explicații năucitoare siteului german Deutsche Welle, într-un interviu, legate de necesitatea angajării procurorilor la DNA prin interviu și nu prin concurs.



În opinia sa, bunăoară, concursurile riscă să fie aranjate, pe cînd metoda studierii ochilor candidaților nu dă greș.

Cu procurorii la psiholog

”Pentru a lucra la DNA îți trebuie niște calități deosebite. Nu orice procuror poate. Trebuie să știi spălare de bani, trebuie să știi circuitele financiare, la fel evaziune fiscală. Trebuie să ai experiență. Acum avem procurori cu experiență. La început aveam mai puțini, în 2005, dar acum avem. Toate dosarele cu fraude pe fonduri europene sunt acolo – iarăși, se ocupă procurori cu experiență.

Iar angajările trebuie făcute pe bază de interviu. Vezi candidatul, te uiți în ochii persoanei, îi vezi limbajul trupului, îi asculți răspunsurile, tăria, puterea, integritatea. Toate se măsoară. Chiar și cu ajutorul unui psiholog, dacă nu te descurci singur. E altceva decât un concurs. La noi, concursurile au devenit un mod de a te instala definitiv pe un post fără să ai nici un fel de calitate. S-ar putea să fie date bilețele cu soluții. Nu am cum să nu îmi imaginez că PSD și ALDE nu își vor băga niște oameni acolo. Prin concurs. Pe noile criterii” mai spune fostul ministru al Justiției.

Sursa: Inpolitics

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Asa a promovat ea si ea pe altii…
    Doar ca a lipsit psihiatrul in cazul ei.
    Pentru “ceilalti” psihologul de serviciu a fost chiar “serviciul”.
    A invatat la MISA limbajul trupului si-l cauta avid a-l recunoaste int-un participant viitor la orgia ei pro-GAY-sista.