Politică

Iulian Capsali: ”România pe drumul criminalității globaliste”

Nu, Profesorul Vasile Astărăstoae nu a scăpat de procese după 8 ani de hărțuire și gata, totul a intrat pe un făgaș normal. Sistemul criminal pe care l-a patronat Băsescu prin Kovesi și Coldea, de care beneficiază și Johannis astăzi, a făcut ravagii: Rectorul UMF Iași și președintele Colegiului Medicilor a trebuit să iasă la pensie, altor 12 colegi implicați în dosar le-a fost distrusă viața, soacra i-a murit de inima rea, altor judecători, care nu au achiesat la diversiunea criminală, li s-au făcut dosare, oprobriul i-a cuprins pe toți.



Nu voi uita deontologii din presă care îl loveau continuu ca parte din programul de reeducare #rezist, în care personalități din diverse zone social-politice trebuiau “tranșate” public ca să satisfacă nevoia de “sânge” a unui populații cretinizate de ură.

Profesorul însuși a trecut printr-un infarct, care putea să-i fie fatal. Dumnezeu însă, cel în care crede cu tărie, i-a dat zile că să fie prezent la achitarea sa.

Este interesant ce au făcut cu procurorul de caz de la DNA – Emilian Eva. Mâna murdară pe care au folosit-o în înfundarea unor nevinovați a fost aruncată la gunoi (cum merită orice trădător) și a fost condamnat, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 2 ani şi 11 luni de închisoare cu suspendare pentru luare de mită şi acte de comerţ incompatibile cu funcţia, dar şi la plata unei amenzi în valoare de 12.000 de lei pentru fals în declaraţii.

Există și un destin al slugilor criminale, orânduit de Pronie.

Care este mesajul acestei mari personalități din domeniul Sănătății după 8 ani de linșaj public? Cel de iubire a aproapelui și de iertare față de cei care au greșit.

Domnia sa i-a iertat, datoria noastră este să spunem că asemenea orori NU TREBUIE SĂ SE MAI ÎNTÂMPLE!

Globalismul se edifica prin distrugerea țesutului social, a personalităților care pot să o structureze. Dacă nu suntem conștienți de asta și vom cultiva în continuare ura pavloviană, țara asta se va surpa definitiv.

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu