Politică

Guvernul actual al SUA acuzat că nu se deosebește prea mult de guvernul din Coreea de Nord!

american-militia-revolution-300x300“Eram aproape 500 de oameni la portile BLM (portile BLM – Bureau of Land Management-Biroul de Administratie Teritoriala, n.trad.). Oamenii s-au infruntat teava la teava cu agentii BLM. Cu degetele pe tragaci si cu piedica de siguranta scoasa. Le-am spus ca nu dam inapoi si ca suntem pregatiti sa ne dam vietile pentru aceste principii”–citat integral catre Natural News de la un cetatean american care a luat parte la raid-ul impotriva imprejmuirii pentru cirezi a BLM , cu scopul de a elibera cireada familiei Bundy. Mai tarziu, agentii BLM s-au predat si au evacuat zona, temandu-se pentru vietile lor.


A doua Revolutie Americana a inceput


Pe cand guvernul SUA afirma ca sustine libertatea in Kiev sau Irak, este absolut ingrozit de libertatea dintre granitele SUA.In mass media oficiala, doar Fox News a indraznit sa informeze despre aceasta poveste cu oarecare responsabilitate, asa cum se poate vedea in video-ul de mai jos. Textul videou-ului spune: “Guvernul se retrage din cauza unor probleme de siguranta”. In realitate, BLM s-a retras pentru ca au intampinat rezistenta armata si le-a fost frica sa nu moara.

In acest video, moderatorul de la Fox Radio, Todd Starnes, a spus: “In ultimii 5 ani am observat o crestere a frustrarii poporului american, datorata intruziunii guvernului in viata lor privata” si aceasta intamplare a fost caracterizata ca “prima salva a revolutiei americane”.


Nu pot decat sa fiu de acord. Aceasta a fost prima salva a revolutiei americane si cadrul a fost trasat. Oamenii si-au dat seama acum ca se pot apara impotriva tiraniei mai degraba iesind in numar mare inarmati mai mult cu telefoane mobile, camere video, plus, daca e cazul, cu arme detinute legal.Ceea ce vedeti aici este motivul clar pentru care guvernul federal a facut presiuni atat de  mari pentru interzicerea portului privat de arma in America.Guvernul isi da seama ca, atat timp cat cetatenii detin arme de foc, exista un echilibru al puterii in America. Cand cetatenilor le este interzis dreptul de a detine arme de foc, puterea se schimba in mainile celor care detin armele (anume guvernul), situatie care apoi poate implica tiranie nelimitata, confiscari, intimidari si violente impotriva poporului ramas fara aparare.

Patriotii incurajati de victoria de la  Bunkervill

Aceasta victorie de la Bunkerville este menita sa incurajeze cat mai multi americani sa se alature miscarilor populare precum “Operatiunea Primavara Americana”, in care patriotii planifica un mars masiv de protest in Washington D.C., arestarea tuturor membrilor congresului si aruncarea lor afara din birouri.Protestatarii se vor aduna in grupuri pasnice, non-violente, neinarmati fizic (dar inarmati spiritual si constitutional), manifestand o loialitate statornica fata de Constitutia americana si impotriva liderilor guvernului in functie din Washington D.C., cu misiunea de a-i inlocui cu lideri care respecta legea”, se spune pe site-ul Operatiunea Primavara Americana, care cheama la actiune incapand cu 16 mai 2014.
Acest efort este doar o parte dintr-un numar crescand de proteste planificate, proceduri de punere sub acuzare si evenimente de presa, care au ca scop incetarea unei guvernari a infractorilor si restaurarea unui guvern legitim si constitutional.  Mass media oficiala caracterizeaza, in mod incorect, aceasta miscare ca fiind anti-guvernamentala. De fapt, aproape toti adeptii acestei miscari sustin in totalitate un guvern constitutional si pur si simplu incearca sa il reinstaureze. Ei vad un rol legitim intr-un guvern care respecta legea, dar de asemenea vad guvernul federal din zilele noastre ca pe unul ticalosit si scapat de sub control, in disperata nevoie de a fi reformat.

Cand BLM aduce sniperi (lunetisti), elicoptere si sute de oameni inarmati, te face sa te intrebi nedumerit de ce guvernul federal american face atata uz de militarizare. Chiar si Mother Jones, un ziarist populist de stanga, este ingrijorat de uzul grabit al echipamentelor militare de catre fortele de ordine ale guvernului american.

Batalia de la Bunkerville a fost castigata fara sa se traga macar un foc de arma

Ceea ce este demn de retinut in recentele evenimente de la Ferma lui Bundy este disciplina si integritatea uimitoare demonstrate de cetatenii americani inarmati., care nu au scapat un singur foc de arma in timpul acestui conflict.

Asta trebuie sa ramana in cartile de istorie: ca cetatenii americani nu si-au protejat doar pamanturile, dar au fost prudenti si cu focurile din propriile arme. Ei nu au avut ca scop o varsare de sange inutila, pe care nu au lasat-o sa se intample. Ei si-au sustinut doar principiile ferme, indiferent de situatie.

Aceste principii sunt:
1) BLM actioneaza ilegal si violeaza Constitutia USA;
2) Noi, poporul, nu vom mai suporta tirania federala si furtul cirezilor de animale ale familiei Bundy;
3) Noi suntem inarmati in mod legal si la nevoie vom folosi aceasta forta ca o ultima solutie (dar vrem sa evitam violenta);
4) Suntem gata sa murim pentru aceste principii, trebuie sa plecati sau vom deschide focul.
Cand aceste 4 puncte sunt explicate oricarei agentii, incluzand BLM, oamenii deja au invins. Pentru ca in acest punct, reprezentantii federali au doar doua optiuni: 1) sa se predea si sa plece, sau 2) Sa declansesze o masiva violenta si varsare de sange, cu victime in masa.

Optiunea nr. 2 nu ar insemna victorie pentru guvernul federal. De fapt, optiunea nr. 2 ar determina mai degraba organizarea de marsuri revolutionare si operatiuni de raspuns in intreaga natiune. Daca Bunkerville ar fi devenit un masacru cu victime fie din cadrul BLM, fie din cadrul populatiei, ar fi degenerat intr-o serie de actiuni care pur si simplu n-ar mai fi putut fi tinute in frau de guvern, nici chiar cu invocarea Legii Martiale.

De asemenea, o miza este si campania electorala din 2014. Daca BLM ar fi initiat un razboi in Nevada, asta ar fi aliat puternic conservatorii sa voteze impotriva guvernului opresiv la urmatoarele alegeri. Fara indoiala ca un telefon de la Washington le-a spus celor de la BLM sa se retraga, din motive politice. Pana la urma, se pot intoarce oricand cu echipe SWAT impotriva familiei lui Cliven Bundy, dupa ce alegerile se vor fi desfasurat. Nu este nici o graba pentru impingerea inainte a tiraniei.

America rurala este satula de tirania guvernamentala, confiscari si furturi

Oamenii care urmaresc mai mult CNN decat alte posturi, sunt total dezinformati cu privire la nivelul frustrarii inabusite si a indignarii care exista de-a lungul unei mari parti din America, la ora actuala. Oamenii isi pierd locurile de munca, asigurarea de sanatate, casele si libertatea. Politica dezastruoasa a legislatorilor americani a adus zeci de milioane de americani in situatia in care nu mai au nimic de pierdut. Va vine sa credeti sau nu, dar o mare parte a populatiei a ajuns in punctul in care mai degraba si-ar da viata pentru principiile lor si pentru ceea ce ei vad ca fiind “inima si sufletul Americii”.

Tiranii de la guvernare nu pot intelege asta, pentru ca ei nu inteleg ce inseamna a avea principii. Ei actioneaza in primul rand apeland la putere, dominatie si amenintari cu violenta. Din cauza asta BLM a adus lunetisti, elicoptere si 200 de agenti inarmati intr-o disputa avand ca pretext protejarea broastei testoasei de desert.Asa cum am dezvaluit in inregistrarea secreta obtinuta de Natural News (prezentand amenintarile cu arestarea facute de directorul BLM, Dan Love, catre Pete Santilli), guvernul actual opereaza aproape in intregime prin coercitie si amenintarea cu violenta impotriva americanilor inocenti, care refuza sa se ploconeasca in fata tiraniei. Asta e si motivul pentru care James Stewart, omul care militeaza pentru vanzarea laptelui crud, a suferit un atac armat (din partea autoritatilor federale) si a fost aruncat in puscarie pentru vina de a distribui lapte proaspat crud, celor dispusi sa cumpere pentru santatea lor. Este motivul pentru care sunt arestati si amenintati in intreaga America, pentru ca isi cultiva propriile gradini cu legume. Si este acelasi motiv pentru care Cliven Bundy a fost amenintat cu violenta extrema de BLM pentru refuzul de a se supune cererii lor de a plati peste 1 milion de dolari taxe de pasunat, pentru pamantul pe care familia lui il lucra inca din 1870.

Urmatoarea ciocnire poate degenera in violente

Unde vor duce toate astea: catre o confuntare extrem de violenta intre un guvern arogant, si patrioti americani incurajati de acest moment, in care au contextul si istoria de partea lor.
Din pacate, presimtirea mea este ca, in urmatoarea confuntare de acest gen, nici una din parti nu va mai fi dispusa sa se retraga si totul ar putea degenera in varsare de sange. Vedeti voi, autoritatile federale nu-si permit sa apara in ochii lumii ca fiind depasiti de situatie, in special daca e vorba despre un grup de oameni pe care ei il considera doar “subiect” al imperiului. Fara indoiala ca federalii coc chiar acum un plan care sa duca la restabilirea puterii lor asupra locului de batalie de la ferma lui Bundy, vizand folosirea fortei extreme sau a amenintarilor cu violenta.

Sa fiti atenti la inscenarea unui eveniment de tip alarma falsa (abaterea atentiei), in care guvernul impusca pe unii dintre oamenii sai, ca apoi sa dea vina pe protestatari. Evenimente inscenate au fost intotdeauna folosite in istorie pentru a justifica public actiunile de inabusire a unor grupuri care se opuneau intereselor guvernului. Definitie: “Fals flag operations (operatiuni de alarma falsa, abatere a atentiei) sunt actiuni sub acoperire conduse de guvern, corporatii sau alte organizatii, care sunt menite sa induca in eroare publicul, care va crede ca acele operatiuni au fost puse la cale si executate de alte entitati”. Istoria Statelor Unite este, desigur, plina de numeroase operatiuni de tipul alarma falsa, ca de exemplu Operatiunea Northwoods de declasificare a documentelor guvernamentale, “Am putea arunca in aer o nava americana in Golful Guantanamo si sa invinuim Cuba pentru asta. Lista victimelor anuntate in ziare ar cauza un val de indignare populara foarte util cauzei”.

In timp ce presa oficiala ridiculizeaza pe oricine citeaza concret acest gen de fapte din istoria Americii, adevarul care nu mai poate fi negat este ca, guvernul american a elaborat planuri detaliate, clasificate, de inscenare a unui val de alarme false impotriva Cubei. De la paginile 10-11 ale deocumentelor declasificate, se poate gasi ceea ce planifica guvernul american ca operatiuni de alarma falsa impotriva Cubei, scrise de guvern cu propriile cuvinte: O serie de incidente bine coordonate vor fi planuite a se desfasura in si in jurul Guantanamo, pentru a da aparenta ca au fost mana fortelor cubaneze ostile.

A. Evenimente care sa demonstreze un atac credibil:

1) Raspanditi zvonurile. Utilizati statii de radio clandestine.
2) Plasati cubanezi prietenosi noua, in uniforme, peste gard, pentru a simula atacul impotriva bazei.
3) Prindeti cubanezi sabotori (de fapt oamenii nostri) in interiorul bazei.
4) Incepeti atacuri huliganice langa poarta principala a bazei, date de cubanezi (oamenii nostri).
5) Produceti explozii in interiorul bazei; deschideti focul.
6) Dati foc aeronavelor in baza aeriana (sabotaj);
7) Aruncati cartuse de mortier dinafara bazei in baza.
8) Capturati echipe de asalt care s-ar apropia dinspre mare sau vecinatatea orasului Guantanamo..
9) Capturati grupuri de militii care asalteaza baza.
10) Sabotati vapoarele din golf; focuri extinse – naftalina.
11) Scufundati vase aproape de intrarea in golf. Aranjati funeraliile victimelor.

Un eveniment de genul “Amintiti-va de Main” poate fi aranjat: am putea arunca in aer o nava americana la Guantanamo Bay, pentru care sa invinuim Cuba. Lista cu victime din ziarele americane ar starni un val de indignare in populatie, extrem de pretios. Putem pune la cale o campanie de asa-zisa teroare comunista cubaneza in zona Miami, alta in Florida, ba chiar si in Washington.

Deci…sa nu iti faci iluzii cum ca guvernul american nu este capabil sa insceneze diverse situatii, cand exista interese politice. Oricine poate sa-si imagineze ca guvernul va pune la cale un eveniment de genul alarma falsa pentru cazul de fata, dar pentru moment, oamenii au obtinut o remarcabila victorie impotriva tiraniei. Batalia de la Bunkerville a fost castigata fara ca un singur foc de arma sa fie tras. Oamenii au aparat pamanturile lor, iar oficialii guvernului s-au retras.

Presa alternativa a castigat interesul publicului, in fata stirilor aranjate din presa oficiala

Intreaga poveste a fost expusa si raspandita de media alternativa,  in timp ce presa oficiala dormea in post sau se discredita singura pretinzand ca nu s-a intamplat nimic. Mediile de socializare au propulsat imediat aceasta poveste, guvernul nemaiputand sa exercite vreun control, iar asta i-a deranjat pe cei de la BLM, mai presus de orice altceva.
Cei de la BLM sunt foarte furiosi ca nu mai pot controla povestirea. Iar presa oficiala este incurcata de inabilitatea de care a dat dovada in ascunderea acestor stiri. Ceea ce se desprinde de aici este o noua era a jurnalismului facut chiar de cetateni si radacinile unui activism: cand au de-a face cu tirania, oamenii raporteaza spontan vestile, le dau mai departe si inving cu dibacie presa oficiala, pe propriul ei teren. Acest fapt a fost demonstrat si probat fara nici un dubiu.
Singura modalitate pentru guvernul federal de a opri asta, este sa inchida Facebook, Twitter si practic sa blocheze internetul. Cu siguranta exista planuri guvernamentale in acest sens, o astfel de miscare ar intari, fara indoiala, imaginea de regim totalitar a guvernului american, pe picior de egalitate cu Coreea de Nord sau China Comunista. Si in timp ce guvernul actual, in multe privinte opereaza exact precum Coreea de Nord – la care se adauga tabere militare de tortura si supravegherea extinsa a cetatenilor – nu-si pot permite sa fie perceputi de cetateni in acest mod. Asa ca, inchiderea internetului ar fi ultima solutie, “optiunea nucleara” si este extrem de improbabil sa fie vreodata invocata.

Sincer, nu-mi dau seama de ce federalii nu au platit lideri din media alternativa pentru a le transmite rapoarte destepte ale situatiei reale din teren. Toata lumea stie ca cei mai destepti oameni din media de azi se gasesc in media alternativa. Cei mai multi reporteri din presa oficiala nu se mai angajeaza in investigatii reale, deci au devenit comozi informational. Cine mai are nevoie sa puna intrebari, cand Casa Alba le serveste pe tava toate intrebarile scrise pe prompter?

La naiba, as fi bucuros sa le spun federalilor – pe gratis! – ceea ce au nevoie pentru a evita violenta, dar ma indoiesc ca ei ar vrea sa afle parerea mea:respectati Constitutia, respectati poporul si incetati folosirea violentei si a amenintarilor impotriva americanilor. De ce le este asa de greu federalilor sa inteleaga? Ei au jurat pe Constitutie…de ce le-o fi asa de greu sa isi respecte juramantul?

Traducere: GABRIELA (text original aici: http://www.naturalnews.com/044698_American_Revolution_Bundy_Ranch_Battle_of_Bunkerville.html)

Sursa: Ion Coja