Politică

Gheorghe Piperea: ”Suntem singura țară membră a UE care implică niște securiști în colectarea și PROCESAREA voturilor și în ajustarea rezultatelor alegerilor!” 

Eu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviviu secret – serviciul de telecomunicatii speciale (STS)?  Cred ca suntem singura tara membra a UE care implica niste securisti in colectarea si PROCESAREA voturilor si in ajustarea rezultatelor alegerilor. 



Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele “pã justitie” si cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai usor controlata. Acesti securisti utilizeaza si acum niste softuri create in 2009 de firmele lui Sebastian Ghita, firme care s-au ocupat si cu softul necesar cardului electronic de santatate, avand in serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enorma baza de date pe baza careia algoritmii au ajuns sa ne cunoasca mai bine si mai precis decat ne cunoastem noi insine.

Si mai e ceva ce nu inteleg : cum este posibil sa ai 19 milioane de votanti si 16 milioane de cetateni cu varsta de minim 18 ani, adica, varsta de la care exista si drept de vot?

Cred ca, pentru a nu mai avea fraude, falsificari ale votului si suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului, dand AEP competentele si banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS si de ceilalti securisti, procesarea rezultatelor fiind data in competenta judecatorilor.

In caz contrar, riscam sa avem in continuare un presedinte – marioneta a securistilor sau un bufon, pe “modelul” ucrainian.

Sa intelegem ca infrangerea condamnatului penal pentru frauda electorala Liviu D. a fost asigurata printr-o alta frauda electorala, amorsata de un referendum consultativ care a parazitat alegerile din 26 mai? Adica cei care au adunat toate frustrarile cetatenilor sub sloganul “fara penali in functii publice” s-au folosit, macar implicit, de niste sute de falsificatori, plus de stapanii sistemului de stocare si prelucrare informatica a rezultatelor reale ale voturilor, care au ajustat un pic, pe ici pe colo, rezultatul votului? Si nu cere nimeni anchete de la DNA ca sa ii infunde pe coruptii care au facut posibil acest vast areal de voturi umflate si artificial contabilizate?

In locul noilor vedete ale politicii, care au facut atata caz din mizeria politicienilor “istorici” si din alba onestitate a politicienilor noi (si fara ideologie), eu as fi primul care ar cere anchete penale si suspendarea validarii alegerilor pana la clarificarea situatiei. Daca nu o fac, noii pusti din cartier (NKotB) se contrazic pe ei insisi. Si il lasa pe detestabilul Codrin S. sa arunce cu cifre fantasmagorice ale volumui de voturi falsificate (zisul fost vedet tv vorbeste de 1,5 milioane de voturi falsificate la alegerile din 26 mai), la fel cum “minunata” Monica M. vorbea, la referendumul de demitere a lui Traian B., din 2012, de peste 2,5 milioane de voturi falsificate (aberatie care a determinat ancheta contra lui Liviu D., ancheta in care pana si DNA a recunoscut ca au fost falsificate 500 de voturi). Lasand sa se intample asta, cei in cauza si cei de la butoane or sa compromita ideea de referendum si chiar ideea de alegeri democratice. Caci lumea va spune ca, daca tot nu conteaza cine si cum voteaza, ci doar cine numara si prelucreaza voturile, atunci nu mai sunt motive de a veni la vot.

Autor: Gheorghe Piperea

Sursa: Gheorghe Piperea Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului”
    Cine s-o dea? Tanti Veorica si Guvernul ei?? Pai, tuta asta deja s-a aliniat, prin declaratii si fapte, Sistemului! Vorba unei replici celebre din “BD la munte si la mare”: “Maestre draga(Gheorghe Piperea), imi pare rau de gandirea dvs. strategica, dar nu sunteti in mijlocul vietii! Daca i-ati trimis sa dea ordonanta pe Veorica si Guvernul ei! Astia sunt si tampiti si pagubosi! Si se au bine cu Militia(Securitatea)! Da, da, ciripitori!”

  • Rezultatele scrutinului dublu din 26 mai 2019 au demonstrat faptul ca softul creat in 2009 cu ajustari informatice pe parcurs este necorespunzator in sensul in care cetateanul a votat ceva si a rezultat altceva dat fiind contextul hibrid de care nu putem face abstractie la infinit, circumstanta care impune din pdv procedural suspendarea validarii rezultatelor pana la clarificarea situatiei cu consecinta implementarii din perspectiva viitoarelor scrutinuri a unui soft AEP adecvat, corect, astfel incat votul real exprimat sa se regaseasca in rezultatul final, soft care sa permita in aceste conditii realitatea votului electronic, evidentieze candidatul ales in adevaratul sens al cuvantului. Pierderile sunt extrem de clare. Cat priveste ancheta penala, aceasta se impune a fi efectuata la scara planetara cu consecinta inlocurii sistemului vechi fraudulos cu un sistem corect, drept. Si daca ar fi vorba numai despre un caz izolat, softul electoral… Toata reteaua informatica trebuie inlocuita! La scara planetara. Pare imposibil, de domeniul SF, insa mai SF ca acum si de cand ne stim n-a fost niciodata…
    Semne bune sunt, daca n-ar fi nu s-ar povesti.

  • Si o sa se ridice firesc intrebari: de unde bani pt alea-alea? Ce-am facut cu banii din 2009 pana in prezent? De unde vin banii, tiparesc, in ce scop, unde se duc, daca mai avem nevoie de ei, exista alternative in materie? Foarte posibil, cu indicii temeinice in acest sens, ca la scara planetara sa functioneze o retea informatica sanatoasa la cap, noua matrice la care ne racordam din mers vrem-nu vrem, da’ vrem daca e de bine planetar!