Analize și opinii Cultură și Familie Politică

Escrocul politic Răzvan Theodorescu: “Lehamitea tinerilor nu trebuie să se transforme într-o mișcare extremistă.”

Răzvan TheodorescuDupă ce, în calitate de ministru al Culturii, în anii 2000-2004, a pactizat cu compania Gabriel Resources avizând în mod ilegal descărcarea de sarcină arheologică a masivului Cârnic (periclitând astfel un fabulos patrimoniu arheologic) şi făcând un lobby dezgustător în favoarea proiectului criminal Roşia Montană (oare câţi bani a încasat ?), fostul agent al Securităţii cu dosarul ars LA ORDIN în decembrie 1989, unealta docilă a KGB şi a tandemului Iliescu-Brucan în 1990, Răzvan Theodorescu vine azi să dea lecţii de democraţie şi să întineze numele lui Corneliu Codreanu, condamnând tineretul protestatar.

“Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precarității politicienilor de astăzi, România nu merită. Esența democrației adevărate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintă poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie să fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adună acolo dintr-un principiu al aglutinării. Nu există o doctrină care să-i unească. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva. În momentul de față, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramă. Normal că acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca această lehamite să ducă într-o mișcare politică extremistă. Din fericire, această mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față”, a spus Răzvan Theodorescu la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere.

sursA: realitatea.net

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “esenta democratiei adevarate sunt partidele”. Cat de mare poate sa fie idiotul, demos = popor, kratos = putere. De unde, rahat, a scos asta partidele si le’a bagat in ecuatia democratiei ?

  • …ce va asteptati de la un khazar / jidan imputit – care “crede” ca si Rroman ca e “evreu biblic”, pentru a ne prosti pe noi prostii care-i credem “cinstiti”….ei sint la putere din 90, noi trebuie sa-i trimitem in inchisoare cu si fara Corneliu Zelea Codreanu!

  • …puscaria acestui escroc jidan! pe noi la Montreal – cind romanii au aruncat cu oua stricate in Ilici KGB- ne-a facut “lumpeni”…adica ultima speta a societatii! Romanii din Canada NU sint lumpeni! sint in topul societatii canadiene! Lumpen e ta-tu jidan imputit ce esti! nu meriti sa traiesti in ROmania!~