Politică

Dan Chitic: “Societatea civilă” soroșistă a început campania de sabotare a referendumului pentru normalitate!

 Așa cum știu ei să o facă: insidios, subversiv și mincinos. Am primit un mail de la declic, un vehicul al propagandei neo-marxistă soroșistă, în care mi se spunea:



“S-a decis, o să avem “Referendumul pentru familie”.

Mergem la vot?

Boicotăm referendumul?

Dacă mergem la vot putem răspunde cu Da sau NU la întrebarea despre includerea în Constituție a definiției căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Mai există opțiunea de a boicota referendumul, care poate însemna un NU la fel de apăsat. Iată de ce.Pentru ca scrutinul să fie validat este necesară prezența la urne a 30% dintre persoanele cu drept de vot. “

Și ni se spune de ce trebuie boicotat referendumul:

“Fără cvorum, Constituția nu se schimbă, chiar dacă sută la sută din participanți cer schimbarea definiției familiei. Boicotarea este văzută de cei mai mulți analiști ca fiind singura variantă plauzibilă de blocare a inițiativei de schimbare a Constituției.”

Am fost curios să particip la “sondajul” făcut de oficina soroșistă. Și am vrut să îmi exprim opinia: DA, merg la vot! Și DA, votez pentru normalitate! Motiv pentru care am apăsat pe link-ul “Megem la vot”, fiind pe loc redirecționat în pagina “referendum2018” la adresa https://www.referendum2018.ro/… .

Odată întrat în site, nu mai ești întrebat dacă mergi la vot și cum vei vota, ci ți se spune “Te-ai întrebat ce se ascunde sub perdeaua de fum a referendumului?” Am vrut să aflu… și am apăsat pe singura opțiune posibilă: “Află acum”.

Accesând comanda nu am aflat “ce se ascunde sub perdeau de fum”, ci mi s-a propus, mie, trogloditului, să aflu alt lucru: “Află dacă o să mergi sau nu la referendumul pentru redefinirea căsătoriei.” Adică tu, votantul, ești prea prost și, de fapt, nu știi ce vrei să faci… Știu ei pentru tine!

Am apăsat pe “Începe” și am fost îndrumat să parcurg un lung șir de întrebări de genul “În anul centenarului, ce te preocupă cel mai mult în țara noastră?”

Surpriza a fost că, practic, în site-ul de mai sus NU există posibilitatea de a vota în favoarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. De fiecare dată când alegi opțiunea pentru normalitate ești redirecționat către alte “probleme stringente” ale României…

Iar dacă te încăpățânezi să răspunzi că vei vota pentru normalitate, ți se spune, într-un final, că

“Se pare că mergi la referendum. Liviu Dragnea și prietenii săi vor continua liniștiți să-și vadă de afaceri, în spatele perdelei de fum.”

Și ti se pune în față viitorul “sumbru” al României în situația în care referendumul va fi validat:

“Dacă referendumul este validat, aceastea sunt direcțiile agendei pentru România, asumate de ProVita în documentul Restabilirea Ordinii Naturale:

1. Principalul rol al femeii este să procreeze

2. Avortul interzis

3. Fecundările în vitro, anticoncepționalele – sunt metode la care inițiatorii programului se opun

4. Sexul fără copii este “masturbare reciprocă”

5. Cei care nu au copii, căsătoriți sau nu, să plătească o taxă la stat, ca o penalizare

6. Descurajarea femeilor de a avea serviciu

7. Căsătoria este unica formă de trai acceptată între bărbat și femeie, restul sunt forme care trebuie descurajate

8. Descurajarea divorțurilor prin înăsprirea legii.

9. Respectarea cu sfințenie a tradițiilor

10. Încurajarea femeilor prin bonusuri financiare să aibă cât mai mulți copii și să se ocupe de menaj”

Dragii mei, lupta va fi grea, căci dușmanul este viclean și puternic. Este de-a dreptul diabolic!

Dar trebuie să învingem! Căci însuși destinul acestui neam stă în… votul nostru!

Mergeți pe 7 Octombrie la referendum! Votați DA pentru normalitate!

#ÎntâiRomânia!

Autor: Dan Chitic

Sursa: Dan Chitic

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Lupta asta = parte integranta a Razboiului hibrid, la pachet cu lupta pentru independenta energetica, infrastructura, securitate IT, regandirea parteneriatelor in Regiune, revigorarea unui neam in An Centenar. Suveranitate. Hibrid = incrucisari de … orice: gene, strategii, ideologii, rase, specii. La rascruce de drumuri. Incotro?!
    Pe Cale, in Adevar, traind Viata! Da pentru CONSTIENTIZARE!

  • O SA SE ARUNCE CU NOROI in preoti, calugari, maici, istorici, profi, voievozi, in familiile destramate, reprezentanti ai statului in … “n” situatii. Asta-i crunta realitate, ce sa ne mai dam dupa cires. Alegem sa intram sau nu in normalitate. In sec XXI, in An Centenar, acceptand sa trecem la nivelul urmator de evolutie in cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mintale. In caz nefavorabil, “CERNEREA” se va efectua “ope legis universalis”, dovada, evenimentele istorice intamplate de-a lungul vremurilor. Nimic nou sub Soare.

  • Cum Parlamentul a votat pt referendum, CCR l-a considerat legitim(asa cum si este de fapt), iar Guvernul i-a stabilit data, Leprele sorosiste n-au acum, decat sa latre ca si cainele la Luna! Totul depinde acum doar de poporul roman, in majoritatea lui!

  • Daca n-am dat nastere la copii, din motive X, asta nu inseamna ca nu pot oferi o mana de ajutor la cresterea unui copil. Daca nu am cunoscut pana in prezent taina sfintei casatorii, nu inseamna ca nu-mi doresc ca altii sa o cunoasca, ca daca n-am sadit un pom, cladit o casa, altii sa nu sadeasca, construiasca. O idee, mangaiere, sfat, o vorba, un gand bun … e cu putinta la fiecare.